غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

باقلوا استانبولی ناتلی (BS02) | قنادی ناتلی

 

مواد لازم برای تهیه باقلوا استانبولی

  • پسته    1 پیمانه
  • گردو    1 پیمانه
  • هل    نصف ق غذا خوری
  • دارچین    نصف ق غذا خوری
  • شکر    5 ق غذا خوری
  • گلاب    3 ق غذا خوری
  • ورقه باقلوا استانبولی یا خمیر یوفکا    1 بسته
  • کره    100 گرم

طرز تهیه شربت باقلوا استانبولی

  • شکر    1 پیمانه
  • آب    1 پیمانه
  • زعفران دم کرده غلیظ    2 ق غذا خوری
  • هل    نصف ف غذا خوری
  • گلاب    2 ق غذا خوری
     

طرز تهیه شربت باقلوا
ابتدا شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا شکر خوب حل شود و به غلظت برسد سپس گلاب و هل را اضافه می کنیم و در آخر زعفران دم کرده غلیظ را بهش اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا خوب غلیظ شود و می گذاریم کنار تا سرد شود.

 

طرز تهیه باقلوا استانبولی رولی


مرحله اول ( آماده سازی مواد میانی )
ابتدا پودر پسته و بادام را همراه با دارچین و هل و گلاب و شکر مخلوط می کنیم خوب میکس می کنیم تا مواد نسبتا منسجمی بدست بیاد.

 

مرحله دوم (پیجیدن باقلوا )
اگر از خمیر یوفکا استفاده می کنید حتما کنار دستتون یه پارچه باشه تا وقتی رول می کنید لایه دیگر زود خشک نشود. کره را آب کرده و هر لایه خمیر را خوب کره می زنیم و سپس از مواد میانی در عرض خمیر مانند تصویر قرار می دهیم. به کمک یک وردنه نازک مخصوص باقلوا را خوب رول کنید و هر رول را به کمک چاقو به برش های یک اندازه ببرید.

 

مرحله سوم ( پخت باقلوا )
کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و رول های باقلوا را کنار هم بچینید و در فر از قبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد بمدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا خوب باقلوا ها طلایی برشته شوند. در آخر چند دقیقه گریل را روشن کرده تا روی باقلوا ها نیر کمی برشته و طلایی شود بعد از اتمام زمان پخت، باقلوا ها را از فر خارج کرده همان طور که داغ است شربت سرد را روی باقلوا ها می ریزیم و اجازه می دهیم تا شربت خوب به خورد باقلوا هامون برود و سپس با پودر پسته و یا گل تزئین می کنید.

 

نکات و فوت و فن های باقلوا استانبولی

  • مهم ترین نکته باقلوا مرحله شربت ریختن است یعنی شربت باید حتما سرد و باقلوا داغ باشد تا خوب جذب مواد شود.
  • در هنگام رول کردن باقلوا حتما اونا رو خیلی محکم رول کنید تا وا نرود و یا از هم نپاشد.
  • مواد میانی باقلوا سلیقه ای می باشد.
  • باقلوا استانبولی را در ظرف بسته در جای خنک قرار بدید.
  • سعی کنید از خمیر باقلوا استانبولی استفاده کنید زیرا نازک تر می باشد.
  • ۰۰/۰۱/۰۸
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی