غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی مرحله به مرحله • دونفره

 

مواد لازم برای خورشت مرغ ترش

  • مرغ 4 تکه
  • سیر 4 حبه
  • پیاز 2 عدد
  • لپه 100 گرم
  • سبزی سرخ شده (طرز تهیه آن در نکات ذکر شده) 250 گرم
  • آبغوره 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن جهت سرخ کردن به میزان لازم

 

دستور پخت خورشت مرغ ترش

 

1. طرز تهیه مرغ ترش گیلانی (شمالی)

ابتدا داخل قابلمه مناسبی پیاز نگینی شده را به همراه روغن سرخ می کنیم.

2. مرحله دوم

زمانی که طلایی شد سیر را هم افزوده تفت می دهیم. سپس نمک، فلفل، زردچوبه، مرغ و سبزی را هم اضافه می کنیم تا کاملا سرخ شوند. در آخر لپه و آب جوشیده را افزوده و اجازه می دهیم تا مرغ و لپه به طور کامل پخته شوند.

3. مرحله آخر تهیه مرغ ترش

باید خورشت به روغن بیفتد و غلیظ شود حالا چاشنی خورشت (آبغوره) را افزوده و در کنار برنج کته ایرانی نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خورشت مرغ ترش گیلانی

  • سبزی که برای این خورشت لازم دارید را با این فرمول تهیه کنید: (گشنیز، تره، جعفری به میزان مساوی و نعنا)
  • در صورت در دسترس بودن کمی سبزی ترش واش و اگر نبود هیچ مشکلی ایجاد نمی شود.
  • سبزی را پاک کرده شسته و ساطوری می کنیم و به همراه روغن کمی تفت می دهیم.
  • بهتر است داخل خورشت هایی که مرغ دارند از سینه مرغ که به شکل خورشتی تکه شده استفاده کنیم تا استخوان در خورشت نباشد.

منبع: غذاهای خوشمزه

  • ۰۰/۰۱/۱۱
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی