غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

حلوای زنجبیلی | طرز تهیه حلوای زنجبیلی

 

مواد لازم برای حلوا زنجبیلی

  • آرد گندم 1 پیمانه
  • پودر قند 1/2 پیمانه
  • پودر گردو 1/2 پیمانه
  • روغن جامد 200 گرم
  • پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل 1 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت حلوا زنجبیلی

1. طرز تهیه حلوای زنجبیلی تبریزی

آرد گندم را 2 مرتبه الک کرده و داخل قابلمه مناسبی ریخته و با حرارت ملایم به قدری تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود.

2. مرحله دوم: تفت دادن آرد و روغن

داخل تابه مناسبی روغن را ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا به حالت مایع تبدیل شود. حالا آرد تفت داده شده را به روغن می افزاییم و روی حرارت تفت می دهیم تا آرد و روغن کاملا به رنگ طلایی در آید.

3. مرحله سوم: افزودن پودر قند

حالا پودر قند، پودر هل و زنجبیل را روی آرد در حال تفت خوردن الک می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمی داریم.

4. مرحله چهارم: تزئین حلوا با گردو

داخل ظرف چهار گوشی کاغذ روغنی انداخته و مواد را به همان حالت گرم داخل ظرف ریخته و با یک قاشق مواد را کاملا فشرده و سطح مواد را صاف می کنیم و روی حلوا را با پودر گردو تزئین می کنیم.

5. مرحله آخر: سرو حلوا زنجبیلی

بعد از گذشت 30 دقیقه که حلوا کاملا سرد شد آن را با کاتر یا چاقو به شکل دلخواه برش داده و در سرو چیده و نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۲/۲۰
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی