مواد لازم برای تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ
- پاستا پنه ۱ بسته
- فیله مرغ ۵۰۰ گرم
- پنیر پارمزان ۱ بسته
- شیر ا لیوان
- خامه ۲۰۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- قارچ ۶ عدد
- سیر ۳ حبه
- نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ و پنیر پیتزا و شیر
مرحله اول: قارچ
ابتدا قارچ ها را شسته و حلقه حلقه کنید و سپس در روغن کم با حرارت لا تفت دهید و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: مرغ
در همان تابه می توانید فیله های مرغ را هم با حرارت بالا در روغن تفت دهید. و از ظرف خارج کنید.
مرحله سوم: سیر
سیر را با پشت کارد له کرده و در همان تابه بریزید و کمی تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. و از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم: شیر
در این لحظه تا سیر داغ است شیر و خامه را به سیر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله پنجم: پنیر پارمزان
بعد از مخلوط کردن سیر و شیرو خامه، پنیر پارمزان را به سس آماده که آلفردو نام دارد بریزید و هم بزنید.
مرحله ششم: ترکیب کردن
در آخر هم قارچ و فیله های مرغ را که آماده کرده بودید به سس آلفردو نیز اضافه کنید.
مرحله هفتم: پاستا
پاستا را در یک قابلمه در حال جوش بریزید و به مدت ۱۵ - ۲۰ دقیقه زمان دهید تا پاستا پنه نیز پخته شود. در آخر پاستا را آبکش کرده و سعی کنید آب پاستا را دور نریزید و در تهیه سوپ و آش می توانید از آن استفاده کنید.
مرحله هشتم: پایان کار
حالا نوبت آن است که پاستا پنه را در ظر مورد نظر بریزید و از سس آلفردو بر روی پنه ها بریزید و به همراه برگ جعفری و همینطور گوجه گیلاشسی تز ئین نمائید. و نوش جان فرمائید.
نکات مهم در تهیه پاستا پنه آلفردو رستورانی
- به هیچ عنوان در سس آلفردو آرد نزنید زیرا بعد از خنک شدن سفت می شود.
- پنه آلفردو را می توانید بدون مرغ هم تهیه بفرمائید.
- میتوانید میزان سیر را کم کنید.
- برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها می توانید از آبلیمو اضافه کنید.
- اگر به بوی مرغ حساس هستید میتوانید مرغ را با رزماری و ادویه های دیگر و یا حتی زعفران نیز مزه دار کنید.
- ۰۰/۰۲/۲۱