مواد لازم برای کاپ کیک
- آرد: 12 قاشق غذا خوری
- شیر: 10 قاشق غذا خوری
- روغن مایع: 6 قاشق غذا خوری
- شکر: 6 قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوری
- وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
- تخم مرغ: 2 عدد
طرز تهیه کاپ کیک وانیلی
1. طرز تهیه کاپ کیک خانگی
ابتدا تمام مواد خشک به غیر از شکر را با هم مخلوط کرده و آماده می گذاریم.
2. مرحله دوم
حالا تخم مرغ و شکر را به مدت 5 دقیقه خوب با هم مخلوط می کنیم. سپس مواد خشک را به تدریج به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم. تا هیچ گلوله ای باقی نماند.
3. مرحله سوم
در این مرحله، مواد آماده شده را داخل کپسول های کاغذی ریخته و مواد را تا 2/3 قالب پر کنید.
4. مرحله آخر پخت کیک فنجانی
حالا قالب ها را داخل سینی فر چیده و به مدت 15 تا 25 دقیقه در فر داغ شده با 175 درجه سانتی گراد بپزید. (بعد از گذشت 15 دقیقه تست کنید اگر پخته بود از فر خارج کنید) و نوش جان کنید.
منبع: مهارت آشپزی
- ۰۰/۰۲/۲۹