مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی سوخاری
- سیب زمینی 4 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- جعفری ساطوری شده 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و پاپریکا به میزان لازم
- آرد سوخاری 1 کاسه
- کنجد 50 گرم
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
- پنیر پیتزا 100 گرم
- آب 5 لیوان
طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری پنیری ساده
مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی
برای آماده سازی توپک سیب زمینی ابتدا باید سیب زمینی ها را پوست بگیرید و ببشوئید و سپس داخل قابلمه بگذارید و کمی نمک بپاشید و به میزان 5 لیوان آب بر روی سیب زمینی ها بریزید و بر روی شعله با حرارت متوسط زمان دهید تا سیب زمینی ها پخته شود. سپس سیب زمینی ها را آبکش کنید و زمان دهید تا کمی خنک شود.
مرحله دوم: جعفری و کنجد
سیب زمینی ها را به اضافه کره و جعفری و همینطور کنجد در دستگاه غذا ساز بریزید و سیب زمینی ها را پوره کنید.
مرحله سوم: تخم مرغ
یک عدد تخم مرغ را به همراه ادویه های لازم به داخل دستگاه اضافه کنید و دوباره پالس بزنید. مایع توپک سیب زمینی شما آماده است.
مرحله چهارم: فرم دادن
از سیب زمینی آماده شده به اندازه 1 نارنگی کوچک برداشته و در دست پهن کنید به مقدار مناسب از پنیر پیتزا بر روی سیب زمینی بگذارید و سیب زمینی را در دست جمع کنید و فرم دهید.
مرحله پنجم: سوخاری کردن
بعد از آماده سازی تمام توپک ها، یک قابلمه را تا نیمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس توپک سیب زمینی را اول در تخم مرغ بی اندازید و بعد در کاسه پودر سوخاری و سپس در روغن انداخته و به مدت 2-3 دقیقه به هر توپک زمان دهید تا سوخاری شود. بعد از سوخاری شدن توپک های سیب زمینی می توانید در ظرف مورد نظر سرو کنید و به همراه چاشنی مورد نظر نوش جان فرمائید.
نکته های لازم در مورد تهیه توپک سیب زمینی سوخاری
- میتوانید در داخل پوره سیب زمینی نیز از قارچ، گوشت و یا مرغ و سبزیجات نیز استفاده کنید.
- می توانید به جای استفاده از پنیر پیتزا از انواع دیگر پنیر ها نیز استفاده بفرمائید.
- سعی کنید توپک ها را یک اندازه در بیاورید تا به زیبایی آنها اضافه شود.
- می توانید بعد از اینکه توپک سیب زمینی را آماده کردید بعد از فرم دادن، به مدت 1 ساعت توپک ها را در یخچال استراحت دهید.
- روشی که برای آبپز کردن سیب زمینی ها گفته شد به نرم تر شدن سیب زمینی ها خیلی کمک می کند.
- ۰۰/۰۳/۰۱