غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

سه روش فُرم دادن به خامه

 

مواد لازم برای خامه قنادی

  • خامه صبحانه 200 گرم
  • پودر قند 1/2 پیمانه
  • پودر خامه 4 قاشق غذا خوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری

 

دستور پخت خامه قنادی با پودر خامه

 

1. طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی

خامه را داخل ظرف مناسبی ریخته و اگر آب داشت آن را جدا کنید.

 

2. مرحله دوم: افزودن پودر قند و وانیل به خامه

پودر قند و وانیل را به خامه افزوده و کمی مخلوط کرده و درب آن را می گذاریم و به مدت 3 ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا کاملا یخ بزند.

 

3. مرحله سوم

بعد از گذشت این زمان خامه از فریزر خارج کرده و داخل ظرف مناسب ترجیحا استیل انتقال دهید، زمانی که خامه کمی آب شد به مدت 3 دقیقه با همزن مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم افزودن پودر خامه

حالا پودر خامه را الک کرده و به خامه اضافه می کنیم. کمی با قاشق مخلوط می کنیم و سپس 10 دقیقه با همزن مخلوط می کنیم.

 

5. مرحله آخر تهیه خامه قنادی

تا جایی به مخلوط کردن ادامه می دهیم تا رد تیغه های همزن بر روی خامه بماند در این مرحله همزدن را متوقف می کنیم حالا خامه فرم گرفته آماده است. می توانید از آن برای مصارف مختلف استفاده کنید.

 

منبع: غذاهای خوشمزه

  • ۰۰/۰۳/۰۴
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی