مواد لازم برای پای سیب
آرد قنادی 2/5 پیمانه
شکر 1 پیمانه
- شیر 1/2 پیمانه
- کره 75 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
- دارچین 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل 1/4 قاشق چای خوری
- مارمالاد سیب به میزان لازم
دستور پخت پای سیب
1. طرز تهیه پای سیب خانگی خوشمزه تک نفره
ابتدا شکر، وانیل و تخم مرغ ها را مخلوط می کنیم تا به حالت کرمی تبدیل شود. بعد کره و شیر را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.
2. مرحله دوم: تهیه خمیر پای سیب
حالا بیکینگ پودر، دارچین و آرد را الک کرده و به تدریج به مواد می افزاییم و با لیسک به شکل دورانی به خورد خمیر می دهیم.
3. مرحله سوم: پای سیب قالبی
داخل قالب های پای را کپسول های شیرینی می گذاریم و به انداز یک قاشق از خمیر ته قالب می ریزیم.
4. مرحله چهارم: افزودن مارمالاد سیب
روی تمام خمیر های ریخته شده داخل کپسول 1 قاشق مربا خوری مارماد سیب بدون شربت اضافی می ریزیم و دوباره روی مار مالاد را با دو قاشق خمیر می پوشانیم.
5. مرحله پنجم: قرار دادن پای سیب در فر
حالا قالب ها را درون سینی فر چیده ودر فرم گرم شده با 175 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 45 دقیقه می پزیم.
6. مرحله آخر: سرو پای سیب
بعد از گذشت 30 دقیقه پای را با یک خلال چوبی تست می کنیم اگر پخته شده بود از فر خارج کرده و روی توری فلزی می گذاریم تا خنک شود و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه پای سیب کیکی به سبک قنادی
اگر مارمالاد سیب در اختیار نداشتید مقداری مربای سیب را پوره کرده و استفاده کنید.
آرد را حتما 3 بار الک کنید.
- ۰۰/۰۳/۰۴