مواد لازم برای کرم کارامل
شیر 500 گرم
شکر 220 گرم
- تخم مرغ 5 عدد
- وانیل 1/2 قاشق غذا خوری
دستور پخت کرم کارامل
1. طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه و مجلسی
ابتدا 70 گرم از شکر را به همراه 2 قاشق غذا خوری آب داخل شیر جوشی ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکر آب شده و شربت طلایی به دست بیاید. حالا 1/2 لیوان آب به شربت بیفزایید و اجازه دهید بجوشد تا قوام آمده و حجم آن نصف شود.
2. مرحله دوم: آغشته کردن ظرف به کارامل
حالا شربت بدست آمد را داخل ظرفی که می خواهیم کرم کارامل را در آن تهیه کنیم ریخته و تمام قسمت های ظرف را آغشته به شربت کنید.
3. مرحله سوم: جوشاندن شیر و شکر
در این مرحله باقی مانده شکر را به همراه شیر داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شکر آب شده و به جوش بیاید و بعد از روی حرارت بردارید.
4. مرحله چهارم: مخلوط تخم مرغ و وانیل
حالا تخم مرغ ها را داخل ظرفی ریخته و به همراه وانیل خوب مخلوط کنید تا کرمی شود.
5. مرحله پنجم: افزودن تخم مرغ به شیر
حالا تخم های زده شده را به شیر و شکر خنک شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
6. مرحله ششم: قرار دادن کرم کارامل در فر
مخلوط آماده شده را داخل ظرف آغشته به شربت ریخته و به مدت 60 تا 90 دقیقه داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می گذاریم.
7. مرحله آخر: سرو کرم کارامل
کرم کارامل را بعد از اینکه از فر خارج کردیم، داخل یخچال گذاشته و بعد داخل ظرف سرو بر گردانید و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کرم کارامل
کرم کارامل را می توانید در دو صورت سرد و گرم سرو کرد ولی در حالت سرد باید 24 ساعت قبل سرو در یخچال استراحت کند.
میزان غلظت کارامل در حالت سرد باید مانند عسل باشد.
- ۰۰/۰۳/۲۳