مواد لازم برای ترشی لوبیا
- لوبیا سبز 500 گرم
- سبزی ترشی 200 گرم
- سیر 4 حبه
- نمک 2 قاشق غذا خوری
- سرکه به میزان لازم
- فلفل تند به میزان لازم
دستور پخت ترشی لوبیا با نعنا و ترخون
1. طرز تهیه ترشی لوبیا سبز
برای تهیه ترشی لوبیا، ابتدا سبزی ها را شسته و اجازه دهید خشک شوند و بعد خرد کرده و آماده بگذارید.
2. مرحله دوم: آماده سازی لوبیا سبز
لوبیا های باریک را انتخاب کرده شسته و سر و ته آنها را جدا کنید.
3. مرحله سوم: پختن لوبیا سبز
حالا داخل قابلمه مناسبی آب جوش بریزید لوبیا ها را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا لوبیا کمی نرم شود و با آب یخ آبکشی کنید.
4. مرحله چهارم: تهیه ترشی لوبیا
داخل شیشه خشک و تمیزی لوبیا ها را به همراه نمک، سیر، سبزی و فلفل داخل شیشه ریخته و داخل شیشه را با سرکه پر کنید تا جایی که روی لوبیا ها پوشیده شود.
5. مرحله آخر: روش نگهداری ترشی لوبیا
حالا شیشه را برای یک هفته در جای خشک و خنک بگذارید تا آماده شود و بعد از این زمان ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه ترشی لوبیا سبز
- ترشی لوبیا را بعد از آماده شدن باید در جای خنک نگهداری کنید تا ترد بماند.
- تمام مواد باید تمیز و خشک باشند.
- از ظرف شیشه ای با درب فلزی استفاده کنید تا هم بهداشتی و هم درب آن کاملا کیپ باشد.
- سبزی این ترشی ترکیب نعنا و ترخون می باشد.
- ۰۰/۰۳/۲۶