غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

سمبوسه سیب زمینی و مرغ دستور توسط man va hamsar - کوکپد

 

مواد لازم برای تهیه سمبوسه مرغ ساده

  • خمیر یوفکا (مستطیل یا مخصوص سمبوسه)    ۱ بسته
  • سینه مرغ    ۱ عدد
  • پیاز    ۱ عدد
  • فلفل دلمه    ۱ عدد
  • جعفری    ۱ ق غذا خوری
  • رب    ۱ ق غذا خوری
  • پنیر پیتزا    به مقدار لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر و برگ بو    به مقدار لازم


طرز تهیه سمبوسه مرغ بدون قارچ با پنیر و خمیر یوفکا


مرحله اول ( پخت مرغ )
سینه مرغ را داخل قابلمه با نمک و فلفل و زردچوبه و دو عدد برگ بو ریخته آب اضافه کنید و بگذارید خوب پخته شود سپس آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید (اگر فرصت کافی ندارید سینه مرغ را فیله کرده و خیلی ریز کنید که با تفت دادن پخته شود).

 

مرحله دوم ( آماده سازی مواد سمبوسه مرغ )
پیاز را رنده کرده داخل تابه می ریزیم و با کمی روغن خوب تفت می دهیم تا سبک شود و مرغ ریش ریش شده را به همراه فلفل دلمه نگینی اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم و در آخر قارچ ها را خوب شسته ورقه ورقه می کنید و ۱ ق غذا خوری روی قارچ آبلیمو ریخته تا سیاه نشود و حالا رب را اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم تا رب خوش رنگ شود. ادویه های غذا را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد جعفری را اضافه می کنیم.

 

مرحله سوم ( پیچیدن سمبوسه )
خمیر یوفکا را ۱۰ دقیقه قبل شروع کار از یخچال یا فریرز خارج کرده تا هم دمای محیط شوند، یک کاسه شیر یا آب کنار دست تون قرار بدید و با قلمو هر لایه خمیر را قبل از ریختن مواد خوب مرطوب کرده تا در حین پیچیدن نشکنه و یا پاره نشود سپس از مواد مرغ روی سمبوسه ریخته و مقداری پنیر پیتزا به دلخواه روی مواد ریخته و می پیچیم.

 

مرحله چهارم ( پخت سمبوسه )
سمبوسه را به دو روش می توان پخت : روش اول می توانید داخل روغن داغ خوب سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار داده سپس میل نمائید.

روش دوم : با کمی زرده تخم مرغ یا زعفران روی سمبوسه را رومال کرده سپس کنجد و یا سیاه دانه روش بپاشید و در فر بمدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم. نوش جان

 

نکات و فوت و فن های سمبوسه مرغ ساده با خمیر یوفکا

  1. در صورت تمایل سیب زمینی نگینی شده را می توان به مواد سمبوسه اضافه کنید.
  2. برای رژیمی تر شدن سمبوسه پنیر پیتزا را حذف کرده و در فر تهیه کنید.
  3. رب گوجه فرنگی قابل حذف است.
  4. در صورت استفاده از نان لواش آنها را نواری برش داده و مواد میانی را داخل گذاشته و به صورت عکس بالا بپیچید و سرخ کنید.
  5. حرارت در هنگام سرخ کردن باید ملایم باشد زیرا خمیر یوفکا زود سرخ می شود.

 

منبع: آشپزی خانگی

  • ۰۰/۰۳/۲۷
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی