غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

آخرین خبر | دستور و نکات مهم پخت بادمجان کبابی شمالی

 

مواد لازم برای تهیه بادمجان کبابی شمالی

  • بادمجان ۴ عدد

  • گردو له شده ۱ لیوان
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • گوجه ۳ عدد
  • سبزیجات معطر ۴ ق غذا خوری
  • رب انار ۱ ق غذا خوری
  • رب آلوچه ۱ ق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
  • گلپر و نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه بادمجان کبابی با گوجه، گردو و رب انار و آلوچه

 

مرحله اول : آماده سازی بادمجان ها

ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست می گیریم ولی کلاهک آن را جدا نکنید سپس یک شیار وسط بادمجان زده و مقداری داخل آن را خالی می کنیم و آن ها را بمدت ۱ ساعت در مخلوط آب و نمک می گذاریم تا تلخی آن ها از بین برود سپس آبکشی کرده و روی دستمال خشک کن قرار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. داخل تابه روغن ریخته و بادمجان ها را خوب سرخ می کنیم.

 

مرحله دوم : آماده سازی مواد میانی

پیاز را شسته و رنده می کنیم، داخل تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک شود سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم و تفت داده تا عطر سیر خارج شود و در انتها گردو به همراه رب انار و رب آلوچه و رب گوجه فرنگی و سبزیجات معطر را به همراه ادویه افزوده کمی که تفت خورد مواد ما حاضر است.

 

مرحله سوم : پخت بادمجان کبابی

در این مرحله با قاشق مواد میانی مرحله دوم را داخل شکم بادمجان ها می ریزیم ( از مواد میانی ۲ ق غذا خوری نگه دارید)

وقتی شکم بادمجان ها را پر کردیم داخل یک تابه گوجه ها را نصف کرده و کمی سرخ کنید سپس از مواد میانی که برداشتیم می ریزیم و ۱ لیوان آب اضافه می کنیم سپس وقتی آب بجوش آمد بادمجان ها را داخل تابه بچینید و درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا آب غذا تبخیر و به خورد بادمجان ها برود. در انتها بادمجان کبابی را در ظرف سرو همراه با برنج و نان سرو کنید.

 

نکات کلیدی برای تهیه بادمجان کبابی به روش شمالی

  1. می توانید برای رژیمی تر شدن این غذا بادمجان ها را داخل فر سرخ کنید تا روغن کمتری جذب کند.

  2. با قلمو مقداری ماست به بادمجان ها بزنید تا روغن کمتری استفاده کنید. طعم ماست هیچ تاثیری در مزه و طعم بادمجان ندارد.
  3. از انار دون شده می توانید در مواد میانی استفاده کنید.
  4. می توانید بادمجان ها را سرخ نکرده و بصورت خام، مواد میانی را داخلش پر کنید و بپزید.
  5. سبزی اصلی این غذا تشکیل شده از نعنا، خالیواش، چوچاق (اگر در دسترس نداشتید از نعنا) و گشنیز و کمی ریحان است.
  • ۰۰/۰۴/۰۲
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی