غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

دستور پخت کتلت ماهی | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای کتلت ماهی

  • فیله ماهی بی استخوان 350 گرم

  • سبزی معطر 5 تا 6 ساقه
  • سیر 3 حبه
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
 

 

دستور پخت کتلت ماهی

 

1. طرز تهیه کتلت ماهی چرخ کرده

مرحله اول آماده سازی سبزیجات: ابتدا سبزی ها را شسته و زمانی که آب اضافی آنها خارج شد سبزی ها را ساطوری ریز می کنیم. سیر را پوست کنده و رنده ریز می کنیم.

 

2.مرحله دوم: چرخ کردن ماهی
ماهی فیله شده را به وسیله غذا ساز و یا چرخ گوشت خوب چرخ می کنیم.

 

3.مرحله سوم: آماده سازی مواد کتلت
حالا سیر و سبزیجات را به ماهی افزوده و خوب ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود در نهایت نمک فلفل و آویش را می افزاییم و باز مخلوط می کنیم.

 

4.مرحله چهارم: پخت کتلت ماهی به روش اول
تابه ای را روی حرارت گذاشته و داخل آن روغن می ریزیم. حالا از مواد کتلت ماهی به اندازه یک نارنگی کوچک برمی داریم بین دو دست شکل می دهیم و داخل تابه سرخ می کنیم.

 

5.مرحله آخر: پخت کتلت ماهی به روش دوم
3 قاشق غذا خوری روغن داخل مواد کتلت می ریزیم و خوب ورز می دهیم حالا کف یک سینی را چرب کرده و مواد کتلت را به شکل دلخواه داخل سینی می گذاریم و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه می پزیم و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کتلت ماهی

  1. در کتلت ماهی از ادویه ماهی هم می توانید استفاده کنید.
  2. سبزی معطر داخل این کتلت شامل (نعنا، جعفری و شوید) می شود.
  3. پخت این کتلت در فر کاملا این غذا را رژیمی و سالم می کند.
  • ۰۰/۰۵/۱۶
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی