غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شربت به لیمو - مجله تصویر زندگی

 

مواد لازم برای شربت به لیمو

  • برگ به لیمو 10 گرم
  • شکر 1/2 لیوان
  • آب 2 لیوان
  • آب لیمو 2 قاشق غذا خوری
  • به 2 عدد

 

دستور پخت شربت به لیمو با برگ به لیمو و میوه به

 

1. طرز تهیه شربت به لیمو با برگ به لیمو و میوه به

مرحله اول آماده سازی میوه به : ابتدا میوه به را پوست می گیریم، هسته آنها را جدا کرده و با آب میوه گیری آن را آب می گیریم و آماده می گذاریم.

 

2. مرحله دوم: تهیه شربت به لیمو

در این مرحله برگ به لیمو، آب و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم و زمان می دهیم تا شکر کاملا حل شود و به جوش آید.

 

3. مرحله سوم: افزودن آب میوه به

حالا که شربت کمی قوام آمد است آب لیمو و آب به را به شربت می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: قوام شربت

حالا که شربت قوام کافی را به دست آورده است، آن را از روی حرارت برمی داریم و برگ به لیمو را جدا کرده و زمان می دهیم تا سرد شود.

 

5. مرحله آخر: سرو و نگهداری شربت

باید شربت به لیمو خنک شده را در ظرف بلوری ریخته و در یخچال نگهداری کنید و هر بار با مقداری آب و یخ مخلوط کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت به لیمو با برگ به لیمو و میوه به

  • از برگ های با کیفیت به لیمو استفاده کنید که کهنه نباشند.

  • اگر مایل بودید تکه های به در شربت باشد 1 عدد میوه به را رنده کنید و داخل شربت بریزید.
  • زمان قوام آمدن شربت کاملا تقریبی است و زمانی که از کناره ها جوشید و شفاف شد قوام کافی را دارد.
  • ۰۰/۰۵/۱۸
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی