غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

رستوران پالمیه پاچینی کیلوی 40 لیر | کاوالا

 

مواد لازم برای پاچینی مرغ سوخاری ساده

  • کتف مرغ ۱۱ عدد

  • پیاز ۱ عدد
  • آرد ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پودر سوخاری ۱ لیوان
  • نشاسته ذرت ۱ ق غذا خوری
  • پودر پاپریکا ۱ ق مربا خوری
  • پودر سیر ۱ ق مربا خوری
  • زنجبیل نصف ق مربا خوری
  • آویشن نصف ق مربا خوری
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه پاچینی مرغ سوخاری فست فودی در منزل

 

مرحله اول : برش زدن کتف مرغ

مهم ترین مرحله پاچینی مرغ این مرحله می باشد پس با یک چاقوی نوک تیز یک برش در قسمت بالایی کتف بزنید و حالا با کمک چاقو گوشت کتف را به سمت پایین بکشید تا کاملا از استخوان جدا شود گوشت انتهای کتف را با دست برگردانید تا مانند گرد و توپی در بیاد همه کتف ها را به همینطور آماده کنید.

 

مرحله دوم : مرینت کردن مرغ

پاچینی حاضر شده را کف یک ظرف گود ریخته و روی آن را با زعفران دم کرده و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری نمک مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا پیاز آب بیندازد سپس پیاز های خلالی شده را به کتف مرغ اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و در یخچال بمدت ۲ الی ۳ ساعت قرار دهید تا مزه دار شود.

 

مرحله سوم : آماده سازی آرد و تخم مرغ

داخل یک کاسه آرد را به همراه نشاسته ذرت و تمام ادویه های گفته شده در دستور را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مخلوط کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. در کاسه دیگر آرد سوخاری ریخته و کنار گذاشته.

 

مرحله چهارم : سرخ کردن پاچینی مرغ

کتف های مزه دار شده را ابتدا در مخلوط آرد بزنید و خوب کاور کنید سپس در تخم مرغ بزنید و در انتها در پودر سوخاری بغلطانید تا خوب کاور شود به همین ترتیب تمام کتف ها را حاضر می کنیم. داخل یک شیر جوش روغن ریخته تا داغ شود سپس پاچینی ها را داخل روغن داغ خوب سرخ می کنیم و همراه با سس گوجه میل کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه پاچینی مرغ خوشمزه

  1. نشاسته ذرت را حذف نکنید زیرا باعث می شود مواد سوخاری به کتف ها بچسبد و موقع سرخ شدن پودر سوخاری از روی کتف جدا نشود.

  2. حرارت کاملا متوسط باشد تا مرغ ها خوب مغز پخت شوند.
  3. اگر از مخلوط آرد باقی ماند می توانید در یخچال برای دفعه های بعدی نگه دارید.

 

منبع: مهارت آشپزی

  • ۰۰/۰۵/۱۸
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی