غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ترشی لیموترش مراکشی ساده و خوشمزه توسط Leili Feizi - کوکپد

 

مواد لازم برای ترشی لیمو خانگی خوشمزه و تند بدون سرکه

  • لیمو ترش    1 کیلوگرم
  • نمک    4 قاشق غذا خوری
  • فلفل    1 قاشق مربا خوری
  • سیاه دانه و تخم گشنیز        به میزان لازم
  • آبلیمو    به میزان لازم


دستور پخت ترشی لیمو خانگی خوشمزه و تند بدون سرکه


1. طرز تهیه ترشی لیمو ترش
مرحله اول: ابتدا لیمو ترش ها را خوب بشویید و به مدت 1 روز در آب خیس کنید سپس روی دستمال نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

 

2. مرحله دوم: برش دادن لیمو ها
حالا لیمو ها را مطابق با سلیقه تان برش دهید و هسته های آن را خارج کنید.

 

3. مرحله سوم: افزودن سیاه دانه و تخم گشنیز
حالا نمک، فلفل، سیاه دانه و تخم گشنیز را لابه لایه لیمو ها بریزید.

 

4. مرحله چهارم: تهیه ترشی لیمو
حالا لیمو ها را داخل شیشه مناسبی ریخته و درب شیشه را کیپ ببندید.

 

5. مرحله پنجم نگهداری ترشی لیمو ترش
ترشی لیمو
را به مدت 40 روز مقابل آفتاب قرار دهید تا لیمو ها کاملا آب بیندازند و آماده شوند بعد از 40 روز شیشه ها را باز کرده تا جایی که جا دارد با آبلیمو پر می کنیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی لیمو ترش

  1. برای تهیه ترشی لیمو از لیمو های پوست نازک زرد رنگ استفاده کنید.
  2. بهتر است از چاقوی پلاستیکی و یا سرامیکی برای آماده سازی لیمو ها استفاده کنید.
  3. بهتر است برای تهیه این ترشی از نمک دریا یا نمک دانه درشت استفاده کنید.
  • ۰۰/۰۸/۲۹
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی