مواد لازم برای پنینی گوشت و قارچ خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا و پیازچه
- گوشت 200 گرم
- قارچ 250 گرم
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
- فلفل دلمه 1 عدد
- پیازچه 1 دسته
- نان تست یا نان همبرگر به میزان لازم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک، فلفل به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت پنینی گوشت و قارچ خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا و پیازچه
طرز تهیه پنینی گوشت و قارچ اصل ایتالیا
مرحله اول: ابتدا پیاز و سیر را پوست گرفته و نگینی ریز خرد می کنیم. فلفل دلمه ای را هم نگینی خرد می کنیم. قارچ ها را ورقه ای برش داده و آماده می گذاریم.
مرحله دوم: آماده سازی مواد میانی پنینی
داخل تابه ای کمی روغن ریخته سیر و پیاز را داخل روغن خوب تفت می دهیم، کمی که سبک شدند. نمک، فلفل و زرد چوبه را افزوده مخلوط می کنیم تا ادویه ها هم کمی تفت بخورند.
مرحله سوم: افزودن گوشت
حالا گوشت چرخ شده را می افزاییم و خوب به همراه پیاز و سیر تفت می دهیم تا عطر خوشی از مواد به مشام برسد و رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله چهارم: افزودن فلفل دلمه ای و قارچ
در این مرحله که گوشت تقریبا پخته شده است. فلفل دلمه ای و قارچ را می افزاییم و تا حدی تفت می دهیم تا آب ایجاد شده از قارچ هم کاملا تبخیر شود و گوشت کاملا پخته شود.
مرحله آخر: طرز پخت پنینی
مواد گوشتی آماده شده را روی نان تست یا میان نان همبرگر ریخته و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و داخل دستگاه گریل قرار می دهیم تا فشره، ترد و پنیر آن ذوب شود. حالا در کنار انواع سس نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه پنینی گوشت و قارچ ایتالیایی به سبک رستورانی
اگر دستگاه گریل ندارید پنینی را داخل تابه ای که کمی چرب کرده اید بگذارید کمی که گرم شد با کفگیر کمی روی پنینی را فشار آورید تا به کمک چسبندگی پنیر کاملا منسجم شود.
منبع: غذاهای خوشمزه
- ۰۰/۰۹/۱۸