مواد لازم برای سس شکلاتی برای روی کیک مرحله به مرحله به سبک قنادی ها
- شکر 3/4 فنجان
- پودر کاکائو 1/2 فنجان
- شیر 1 و1/4 فنجان
- آرد سفید 1 قاشق مربا خوری
- کره 2 قاشق چایخوری
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
دستور پخت سس شکلاتی برای روی کیک مرحله به مرحله به سبک قنادی ها
طرز تهیه سس شکلات با پودر کاکائو خوشمزه و حرفه ای
مرحله اول: ابتدا شکر، آرد، پودر کاکائو را داخل کاسه مناسبی می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم: آماده سازی کره
کره را داخل شیر جوش مناسبی ریخته و زمان می دهیم تا کاملا ذوب شود، حالا وانیل و شیر را افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله سوم: افزودن مواد خشک
در این مرحله مواد خشک را که شامل شکر، پودر کاکائو و آرد بود را می افزاییم و با یک همزن دستی آنقدر مخلوط می کنیم تا مایعی یکدست فراهم شود و حدود 6 دقیقه با حرارت کم این کار را ادامه می دهیم.
مرحله آخر: نگهداری سس شکلات
یک سس شکلاتی ساده و خوشمزه بدون مواد مضر آماده است می توانید آن را در یخچال هم نگهداری کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سس شکلاتی روی کیک خانگی ساده بدون خامه
- مواد خشک را با هم مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای داخل آن مشخص نباشد.
- مواد بعد از سرد شدن غلیظ تر می شود.
- می توانید از 1 قاشق غذا خوری خامه صبحانه هم داخل سس شکلات استفاده کنید.
- ۰۰/۰۹/۲۱