مواد لازم برای ترشی شور مخلوط خانگی خوشمزه با گل کلم و هویج
- کرفس 250 گرم
- گل کلم 250 گرم
- سیب زمینی ترشی 250 گرم
- خیار قلمی 200 گرم
- لوبیا سبز 200 گرم
- فلفل تند 100 گرم
- نمک 200 گرم
- آب 2 لیتر
- نخود آبگوشتی 20 عدد
- هویج 5 عدد
- سرکه سفید 1/2 پیمانه
- سبزی خرد شده(ترخان، شوید،جعفری و برگ کرفس) 2 پیمانه
دستور پخت ترشی شور مخلوط خانگی خوشمزه با گل کلم و هویج
طرز تهیه ترشی شور گل کلم با هویج و کرفس
مرحله اول: ابتدا لوبیا سبز، کرفس، خیار و فلفل را به سایز دلخواه برش دهید، سپس سیب زمینی ترشی، هویج را هم پوست گرفته و به سایز باقی مواد برش دهید.
مرحله دوم: خشک کردن مواد
تمامی مواد آماده شده را روی پارچه تمیز نخی پهن کنید تا زمانی که هیچ رطوبتی نداشته باشند.
مرحله سوم: آماده سازی مایع ترشی
آب و نمک را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذارید، بعد از اینکه آب به جوش آمد، سرکه را هم می افزاییم و از روی حرارت بر می داریم.
مرحله چهارم: افزودن صیفی جات به آب و نمک
تمامی مواد آماده شده را به همراه سبزی به آب، نمک و سرکه می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله آخر: نگهداری ترشی شور
حالا مواد آماده شده را داخل شیشه های درب دار تمیز و خشکی بریزید و درب آنها را ببندید و به مدت روز در محیط آشپزخانه نگه داری کنید تا کاملا جا بیفتد؛ بعد از روز ترشی ها را به جای خنک مثل یخچال منتقل کرده و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه شور خانگی خوشمزه با گل کلم و کرفس
- باید تمامی مواد مصرف شده کاملا خشک و تمیز باشند.
- باید برای تهیه ترشی از نمک دریا استفاده کنید.
- شیشه های ترشی باید کاملا استریل و خشک باشد.
منبع: آشپزی لذت بخش
- ۰۰/۰۹/۲۱