این یک پیشغذای آسان است که احتمالا از آن خوشتان خواهد آمد.
مواد لازم:
- 1 و ½ قاشق سوپخوری روغن گیاهی
- 1/3 لیوان خلال بادام
- 500 گرم کلم بروکلی
- 1 قاشق سوپخوری آب
- 1 لیمو
طرز تهیه:
قدم اول: کلم بروکلی را به گلهای کوچک تقسیم کنید. پوست لیمو را هم رنده کرده و آب آن را در لیوانی بگیرید.
قدم دوم: ماهیتابه را بروی دمای متوسط گرم کنید. دو قاشق چایخوری روغن را همراه با بادام به آن اضافه کنید. برای 2 دقیقه یا تا زمانی که بادامها طلایی شوند آنها را هم بزنید. سپس بادام را خارج کرده و کنار بگذارید.
قدم سوم: شعله را روی زیاد قرار دهید. یک قاشق باقیمانده از روغن را اضافه کنید.
آن را تکان دهید تا کاملا آغشته به روغن شود. بروکلی را اضافه کنید. برای 1 دقیقه آن را هم بزنید. سپس آب را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید. برای 30 تا 40 ثانیه یا تا زمانی که بروکلی به رنگ سبز روشن در آمد، آن را بپزید.
قدم چهارم: ماهیتابه را از روی گاز بردارید. پوست رنده شدۀ لیمو، ¼ لیوان از آب لیمو و خلال بادام را به آن اضافه کنید. هم بزنید و سرو کنید.
- ۹۹/۱۱/۰۸