غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

این یک پیش‌غذای آسان است که احتمالا از آن خوشتان خواهد آمد.

 

آشنایی با روش تهیه سالاد بروکلی با لیمو - همشهری آنلاین

 

مواد لازم:

  • 1 و ½ قاشق سوپ‌خوری روغن گیاهی
  • 1/3 لیوان خلال بادام
  • 500 گرم کلم بروکلی
  • 1 قاشق سوپ‌خوری آب
  • 1 لیمو

 

طرز تهیه:
قدم اول: کلم بروکلی را به گل‌های کوچک تقسیم کنید. پوست لیمو را هم رنده کرده و آب آن را در لیوانی بگیرید.

قدم دوم: ماهیتابه را بروی دمای متوسط گرم کنید. دو قاشق چای‌خوری روغن را همراه با بادام به آن اضافه کنید. برای 2 دقیقه یا تا زمانی که بادام‌ها طلایی شوند آنها را هم بزنید. سپس بادام را خارج کرده و کنار بگذارید.

قدم سوم: شعله را روی زیاد قرار دهید. یک قاشق باقیمانده از روغن را اضافه کنید.


آن را تکان دهید تا کاملا آغشته به روغن شود. بروکلی را اضافه کنید. برای 1 دقیقه آن را هم بزنید. سپس آب را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید. برای 30 تا 40 ثانیه یا تا زمانی که بروکلی به رنگ سبز روشن در آمد، آن را بپزید.

قدم چهارم: ماهیتابه را از روی گاز بردارید. پوست رنده شدۀ لیمو، ¼ لیوان از آب لیمو و خلال بادام را به آن اضافه کنید. هم بزنید و سرو کنید.

  • ۹۹/۱۱/۰۸
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی