خورشت کرفس یکی از خورشت های اصیل و سنتی با طعمی گیرا و فوق العاده بوده ولی به دلیلی کمتر شناخته شدن این غذا، کمتر در وعده های غذایی خانواده ها دیده میشود، این خورشت علاوه بر طعمی جذاب به دلیل استفاده از سبزیجات از ارزش غذایی فوق العاده ای برخوردار است.
تهیه خورش کرفس هم با گوشت قرمز و هم گوشت مرغ امکان پذیر است در این دستور پخت ما از گوشت گوسفندی استفاده کرده ایم ولی در پایان آموزش نحوه پخت با گوشت مرغ نیز توضیح داده شده است، همچنین موارد لازم گفته شده برای 4 نفر میباشد ولی در صورتی که قصد تهیه خورشت کرفس برای 2 نفر را دارید کافیست موارد لازم را نصف کنید، پس با ما در این طرز تهیه خورشت کرفس که از سایت آشمزی گرفته شده همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش کرفس
- گوشت قرمز 300 گرم
- نعناع 60گرم
- آبلیمو یا لیمو امانی یا آبغوره به مقدار دلخواه
- آب 5 لیوان
- زردچوبه، فلفل و نمک به مقدار لازم
- کرفس 400 گرم
- جعفری 150گرم
- پیاز 1 عدد
مرحله 1
کرفس ها را از ساقه جدا کرده و بعد از سی دقیقه خیساندن در آب، آنها را تمیز شسته و خرد میکنیم، همین مراحل را برای نعناع و جعفری در ظرف جدا انجام داده با این تفاوت که نعناع و جعفری باید ریز خورد شوند.
مرحله 2
روغن را در قابلمه ریخته و بعد از گرم شدن آن پیاز های نگینی خرد شده را در آن ریخته و بعد از کمی تفت دادن و نرم شدن پیاز ها کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و سپس گوشت را به آن اضافه میکنیم تا در کنار هم مزه دار شوند و زوخمی گوشت گرفته شود.
مرحله 3
بعد از اینکه کمی گوشت را تفت دادیم و رنگ گوشت تغییر کرد نعناع و جعفری را به آن اضافه کرده، و همراه مواد داخل قابلمه سرخ میکنیم تا رنگ آن به سیاهی برود ولی نسوزد.
مرحله 4
در این مرحله کرفس را به قابلمه اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن، آب را اضافه کرده تا مواد کاملا در کنار هم پخته شوند.
مرحله 5
در 20 دقیقه آخر پخت نمک و فلفل و آبلیمو یا لیمو امانی یا آبغوره را اضافه کرده.
- ۹۹/۱۱/۱۲