غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

میرزا قاسمی از دسته غذا های پرطرفدار گیلانی است که توسط محمد قاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین ابداع شد گسترش یافت و به نام خودش نیز اسم گذاری شد. این غذا با برنج سرو می شود و با توجه به فیبر بالایی که دارد به عنوان یک غذا برای افرادی که رژیم لاغری دارند بسیار مفید است. این غذا حاوی پتاسیم بوده و برای افرادی با فشار خون بالا بسیار مفید است و سیر موجود در آن خاصیت آنتی بیوتیک دارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی گیلانی را به شما آموزش دهیم. برای یاد گرفتن این غذای خوشمزه و پر فایده با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی

 

مواد لازم برای میرزا قاسمی

  • بادمجان:    5 عدد
  • گوجه فرنگی:    3 عدد
  • سیر:    3 حبه
  • نمک ، روغن:    به میزان لازم
  • زرد چوبه ، فلفل:       1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ:    3 عدد
     

دستور پخت میرزا قاسمی


1. آماده سازی بادمجان ها

برای طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی، ابتدا بادمجان ها را میشوییم شکافی روی بادمجان ایجاد می کنیم و بادمجان ها را روی منقل کبابی می کنیم. وقتی بادمجان به صورت کامل پخته شد آنها را پوست میگیریم و به وسیله گوشت کوب کاملا له می کنیم.

دستور پخت میرزا قاسمی

 

2. آماده سازی گوجه فرنگی ها

ابتدا گوجه فرنگی ها را ده دقیقه داخل ظرفی از آب جوش قرار می دهیم و بعد از خارج کردن از آب پوست آنها را به راحتی جدا می کنیم .حالا گوجه ها را رنده کرده یا به وسیله گوشت کوب برقی پوره می کنیم.

 

3. آماده سازی تخم مرغ ها

مقداری روغن داخل تابه ای نچسب می ریزیم و بعد نیمی از سیر پوره شده را به همراه زرد چوبه و نمک تفت می دهیم حالا تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته کمی مخلوط میکنیم تا از حالت لختگی در بیاید . حالا به مواد داخل تابه اضافه می کنیم اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود . بعد داخل ظرفی برمی گردانیم و با کاتر های زیبا قالب زده برای تزیین کنار می گذاریم و از باقی مانده تخم مرغ برای داخل میرزا قاسمی استفاده می کنیم.

 

4. طبخ میرزا قاسمی

داخل تابه بزرگ تری، نمک، فلفل، زرد چوبه و سیر را تفت می دهیم تا عطر خوش سیر تفت خورده به مشام برسد حالا گوجه پوره شده را اضافه می کنیم و تا زمانی که سسی غلیظ و خوشرنگ داشته باشیم تفت می دهیم . در این مرحله بادمجان های پوره شده را اضافه کرده کاملا کل مواد را با هم مخلوط می کنیم و به مدت 45 دقیقه با شعله ملایم می پزیم حالا تخم مرغ ها را اضافه کرده مخلوط می کنیم و بعد از اتمام پخت در ظرف مناسب قرار می دهیم و با تخم مرغ های قالب زده تزیین می کنیم و کنار برنج ایرانی سرو می کنیم نوش جان.

منبع: بهترین غذاهای خانگی

  • ۹۹/۱۱/۱۳
  • فتانه خانم

نظرات (۱)

تبریک میگم وب جذاب و مفید دارید مطالبتون عالیه
 
راستی می تونید با پکیج های افزایش رتبه سایت خود را بصورت قانونی و طبیعی ارتقا دهید .
همین امروز با شیک رنک شروع کنید و وارد 10ردیف آغازین گوگل شوید .
 
 
 
 
 
 
شیک رنک دارای نماد اعتماد الکترونیک و لوگوی دیجیتال

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی