کوکو سیب زمینی یک غذا کامل از نظر خواص می باشد. سیب زمینی چهارمین محصول اصلی کشت شده در دنیا است که در زمان فتحعلی شاه قاجار به ایران آورده شد و در پشند استان البرز برای بار اول کشت شد به این دلیل سیب زمینی ایرانی معروف به (سیب زمینی پشندی) است.
مواد لازم برای کوکو سیب زمینی
- پیاز کوچک; 1 عدد
- سیب زمینی: 2 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
- روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
1. آماده سازی سیب زمینی
سیب زمینی ها را شسته و داخل آب انداخته و بگذارید تا کامل پخته شوند سپس از آب خارج کرده اجازه می دهیم خنک شود بعد آنها را پوست کنده با گوشت کوب له کرده و یا رنده می کنیم.
2. آماده سازی مواد کوکو سیب زمینی
ابتدا پیاز را پوست کنده رنده ریز می کنیم سپس آب آن را جدا کرده و پیاز را به سیب زمینی می افزاییم و به طور کامل با هم مخلوط می کنیم.
3. طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته
در این مرحله تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی می ریزیم و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را افزوده کمی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود و سپس سیب زمینی و پیاز را افزوده مخلوط می کنیم. مواد کوکو با بافتی نرم آماده سرخ شدن می باشد. داخل تابه ای کمی روغن ریخته روی حرارت می گذاریم گرم که شد از مواد کوکو داخل دست به شکل سنتی (بیضی) در آورده و سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود و سپس از روغن خارج می کنیم و روی دستمال روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافی را پس دهد. حالا در ظرف سرو مناسبی چیده و با نان و سبزی تازه سرو می کنیم.
- ۹۹/۱۱/۱۹