مواد لازم برای تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده
- برنج 3 پیمانه
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- پیاز 1 عدد بزرگ
- رب 2 ق غذا خوری
- زعفران به مقدار لازم
- زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و دارچین و ادویه پلویی به مقدار لازم
طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده
مرحله اول ( آماده سازی مواد )
برنج را با نمک و آب از قبل خیس کنید.
در ماهیتابه پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود سپس بهش گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس فلفل سیاه و نمک و پودر سیر و زرد چوبه را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. رب را به همراه گوشت چرخ کرده تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و خوش رنگ شود. مقداری دارچین اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم.
سیب زمینی ها را شسته و نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن سرخ می کنیم.
مرحله دوم (پخت استانبولی پلو)
برنج را روی حرارت گذاشته و آبکش می کنیم. کف ظرف را روغن ریخته و ته دیگ می گذاریم سپس مواد گوشتی را لا به لای برنج ریخته و ادویه پلویی روش می ریزیم و دم می گذاریم و در آخر روغن یا کره را به همراه زعفران روی برنج میریزیم.
نکات و فوت فن های استانبولی پلو با گوشت چرخی
- می توان از پوره گوجه به جای رب استفاده کرد.
- استفاده از دارچین و یا ادویه پلویی عطر خاصی به غذا می دهد.
- استفاده از زعفران عطر بی نظیری به استانبولی می دهد.
- اگر در قابلمهای که استفاده میکنید خوب بسته و چفت میشود و سوراخ ندارد، از دمکنی استفاده نکنید. در این صورت پلو خوش قیافهتر میشود و احتمال ریسک کمتر است. این نکته را در مورد انواع پلو و چلو رعایت کنید.
- استانبولی پلو در کنار سالاد شیرازی بسیار لذیذ می شود.
- ۹۹/۱۱/۲۳