غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

Image result for مرصع پلو با مرغ

 

مواد لازم برای تهیه مرصع پلو با مرغ

 

  • ۸ تکه مرغ
  • ۶ پیمانه برنج
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۲۰۰ کشمش پلویی
  • ۲۰۰ گرم زرشک
  • ۱۰۰ گرم خلال بادام
  • ۱۰۰ گرم خلال پسته
  • نصف پیمانه خلال نارنج که تلخی آن گرفته شده
  • یک تا دو عدد هویج رنده شده
  • گلاب به مقدار لازم
  • شکر به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه مرصع پلو با مرغ


مرحله ۱
ابتدا فیله های مرغ را با پیاز، نمک، فلفل و زعفران و آبلیمو طعم دار کنید. سپس خلال های پسته و بادام را در گلاب خیس کرده تا نرم شود. خلال پوست پرتغال یا نارنج را حتما چندین مرتبه در آب سرد خیس کنید و چند مرتبه آن را بجوشانید تا تلخی آن برطرف شود.

 
مرحله ۲
زرشک و کشمش را جداگانه شسته و در داخل آبکش قرار دهید. هویج ها را به شکل ریز خرد کرده یا با رنده درشت به شکل اریب خرد کنید و با کمی شکر و کره یا روغن تفت دهید.

 
مرحله ۳
پس از گذشت یک تا دو ساعت از مزه دار کردن مرغ، پیاز را به شکل نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. سپس فیله های مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت بدهید. نمک و فلفل و زعفران را نیز به آنها اضافه کنید. شعله گاز را کم کرده و در تابه قرار دهید تا مرغ ها به آرامی بپزند. در صورتیکه به آب نیاز داشت، کمی آب اضافه کرده و اجازه دهید تا مرغ ها پخته شوند. فقط مراقب باشید تا مرغ ها پیش از حد نپخته و له نشوند.

 
مرحله ۴
در یک قابلمه تا نصف آب ریخته و بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بجوشد. سپس برنج خیس خورده را به آن اضافه کنید و مقداری نمک بریزید. صبر کنید تا کمی برنج نرم تر شود و آن را آبکش کنید.

 
مرحله ۵
داخل قابلمه روغن بریزید و ته دیگ را به انتخاب خودتان نان یا سیب زمینی قرار دهید. سپس برنج را روی آن ریخته و در وسط جمع کنید و با انتهای قاشق چند سوراخ در داخل برنج ایجاد نمایید. کمی آب جوش را با روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید. بر روی درب قابلمه کیسه دمکنی قرار داده و زمانی که در قابلمه بخار ایجاد شد، شعله گاز را کم کنید.

 
مرحله ۶
اکنون خلال پوست پرتغال را با کمی شکر و کره یا روغن تفت می دهیم تا حدی که رنگ آنها نارنجی خوشرنگ شود. آنها را کنار می گذاریم. سپس خلال پسته و بادام را آبکش کرده و با کمی روغن و کره تفت می دهیم. کشمش را نیز با روغن و کره تفت می دهیم. زرشک را نیز با کمی روغن و شکر تفت می دهیم.

 
مرحله ۷
تمام مواد تفت داده شده در مرحله ششم، برای تزئین مرصع پلو هستند. زمانی که برنج دم کشید، مقداری از برنج را برداشته و با زعفران ترکیب می کنیم. برنج را در یک دیس ریخته و با زعفران و مواد تفت داده شده تزئین می کنیم. سپس یک لایه مرغ بدون آب را بر روی برنج ها قرار داده و تزئین می کنیم.

 

منبع: آشپزی خانگی

  • ۹۹/۱۲/۰۳
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی