مواد لازم برای مربای انجیر
- انجیر 1 کیلو
- شکر 140 گرم
- آب جوشیده 1 پیمانه
- آب لیمو 1 قاشق
- زعفران یا وانیل 1/4 قاشق چایخوری
دستور پخت مربای انجیر
1.طرز تهیه مربای انجیر خانگی
برای تهیه مربای انجیر خانگی ساده و خوشمزه ، انجیر های نه زیاد شل و نه زیاد سفت را جدا کرد شسته چوب آن را کمی کوتاه کرده و اجازه می دهیم تا خشک شوند.
2.آماده سازی شربت مربای انجیر
آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته اجازه می دهیم تا کمی بجوشد؛ سپس انجیر ها را اضافه کرده و با شعله کم اجازه می دهیم تا مربا پخته و شیشه ای شود در این حالت داخل انجیر پخته و پر از شربت شده و پف می کند. (این مرحله تقریبا 30 دقیقه زمان میبرد) حالا زعفران و آبلیمو را افزوده وقتی به قوام کافی رسید از روی حرارت برمی داریم و بعد از اینکه به طور کامل خنک شد آن را در ظرف شیشه ای مناسب ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه مربای انجیر
- از زعفران می توانید داخل این مربا استفاده کنید طعم و رنگ جذابی به مربا می دهد.
- مربا را با حرارت کم بپزید و کف ایجاد شده روی مربا را جدا کنید.
- ۹۹/۱۲/۱۸