غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورشت قیمه خوشمزه و جا افتاده - کتاب کاله

 

مواد لازم برای خورش قیمه

  • لپه    1 پیمانه

  • گوشت خورشتی    2 پیمانه

  • پیاز بزرگ    1 عدد
  • لیمو عمانی    2 عدد
  • رب    3 قاشق غذا خوری
  • زعفران غلیظ دم شده    3 قاشق غذا خوری
  • خلالی سرخ شده    به میزان لازم سیب زمینی
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پودر هل و روغن    به میزان لازم
  • چوب دارچین    1 تکه


دستور پخت خورش قیمه

 


1. طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی و خوشمزه

10 ساعت قبل از پخت خورشت قیمه، لپه ها را شسته و در آب خیس کنید و در این زمان چند بار آب آن را عوض کنید.

 

2. مرحله دوم پخت خورش قیمه

حالا پیاز خلالی شده را در داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن تفت می دهیم، طلایی که شد گوشت را به همراه چوب دارچین، زردچوبه و فلفل افزوده و اجازه می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود. سپس لپه و رب را بیفزایید و چند دقیقه دیگر تفت دهید. حالا آب جوشیده را روی گوشت بریزید و اجازه دهید تا گوشت و لپه کاملا پخته شوند.

 

3. مرحله سوم پخت قیمه مجلسی

در این مرحله که گوشت و لپه پخته شده باید لیمو عمانی، زعفران، پودر هل را اضافه کنیم و زمان دهیم تا خورشت کم آب شده و به روغن بیفتد. این خورشت را در کنار چلوی ایرانی و سالاد شیرازی نوش جان کنید.

 

منبع: بهترین غذاهای خانگی

  • ۰۰/۰۱/۱۱
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی