مواد لازم برای تهیه شش انداز گیلانی
- مغز گردو آسیاب شده ۳۰۰ گرم
- بادمجان ۱ کیلو
- رب انار ۲ قاشق غذا خوری
- پیاز متوسط ۱ عدد
- سیب زمینی ۲ عدد
- گوجه گیلاسی ۵-۶ عدد
- رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
- آب به میران لازم
- روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه خورش شش انداز بادمجان گیلانی
مرحله اول: پیاز
در یک قابلمه مناسب پیاز را به صورت نگینی خورد کنید و به همراه کمی روغن بر روی حرارت متوسط تفت دهید تا پیاز طلائی شود.
مرحله دوم: بادمجان
بادمجان ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و پوست گرفته، کمی نمک بزنید تا تلخ آب بادمجان خارج شود. سپس به همراه پیاز بادمجان ها داخل قابلمه سرخ کنید.
مرحله سوم: ترکیب کردن
سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و ۴ قاچ کنید. سیب زمینی ها را بشوئید و به داخل قابلمه بیاندازید و به همراه پیاز و بادمجان تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ها را هم به همان صورت نیز در قابلمه بیندازید و رب انار را به همراه رب گوجه و همینطور ادویه های لازم به داخل قابلمه شش انداز اضافه کنید. کمی که همه مواد باهم خوب تفت داده شدند، گردوی آسیاب شده را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت داده و در آخر هم به مقدار کافی آب را اضافه کرد و درب قابلمه را بگذارید تا آب به جوش اید و سپس زیر حرارت قابلمه را کم کنید تا خورش شش انداز بادمجان گیلانی شما آماده شود و جا بیفتد. سپس خورش شش انداز بادمجان گیلانی آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه پلو زعفرانی و چاشنی های مورد نظر سرو کرده و نوش جان فرمائید.
نکات مهم در تهیه شش انداز بادمجان گیلانی
- شش انداز بادمجان گیلانی به دلیل وجود گردو باید مدام همزده شود تا گردو ته نگیرد.
- بعد از جوش آمدن خورشت دیگر نیازی به همزدن زیاد نیست.
- با توجه به تعداد نفرات می توانید اندازه های شش انداز بادمجان گیلانی را کم و یا زیاد کنید.
- شش انداز بادمجان گیلانی را می توانید به همراه نان سنگک نیز به تنهایی سرو نمائید.
- شش انداز بادمجان گیلانی را می توانید به صورت ترش و یا ملس تهیه بفرمائید.
- ۰۰/۰۲/۱۸