مواد لازم برای تهیه دمپخت گوجه بدون گوشت
برنج ۴ پیمانه
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم
طرز تهیه دمپخت گوجه ساده با سیب زمینی برای 4 نفر
مرحله اول ( آماده سازی مواد )
برنج را با مقداری نمک خیس کنید.
گوجه فرنگی را رنده کنید و کنار بگذارید.
سیب زمینی ها را شسته مکعبی خرد کرده و در مقداری روغن با زردچوبه تفت بدید.
مرحله دوم ( آماده سازی مواد دمپخت گوجه با سیب زمینی )
پیاز را خلالی خرد کرده داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود. پوره گوجه فرنگی را می افزاییم و هم زده تا آب گوجه کشیده و خوش رنگ شود سپس سیب زمینی را به موادمون اضافه می کنیم و فلفل سیاه و نمک و ادویه کاری و پلویی می زنیم. مواد دمپخت ما آماده است.
مرحله سوم ( دم کردن برنج )
برنج را روی حرارت گذاشته و آبکش می کنیم و از ته دیگ نون یا سیب زمینی استفاده می کنیم. یک لایه برنج ریخته سپس از موادمون روش می ریزیم و هم می زنیم و این کار ادامه می دهیم تا برنج و مواد میانی تمام شود. برنج را دم می گذاریم و در اواخر پخت کره و یا روغن بهش اضافه می کنیم. نوش جان
نکات و فوت و فن های دمپخت گوجه با سیب زمینی
- اگر دمپخت قرمزتری می خواهید یک ق غذا خوری رب اضافه کنید.
- برنج را کمی دون تر بردارید تا آب گوجه باعث شل شدن برنج نشود.
- می توان از زعفران آبکرده روی برنج استفاده کرد.
- برنج را می توان کته با مواد میانی نیز دم گذاشت.
- ۰۰/۰۲/۱۸