غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مارمالاد زرد آلو خوش‌رنگ به صورت مرحله به مرحله

 

مواد لازم برای مربای زرد آلو

  • زرد آلو    2/5 کیلو گرم

  • شکر    1/5 کیلو گرم

  • آب    2 لیوان
  • آب لیمو    2 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت مربای زرد آلو


1. طرز تهیه مربای زردآلو

ابتدا زرد آلو ها را شسته و اجازه می دهیم تا خشک شود. سپس آنها را به دو نیم کرده و هسته آنها را جدا می کنیم.

 

2. مرحله دوم

حالا شکر را با آب مخلوط کرده روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا شکر کاملا حل شده و آرام آرام به قوام بیاید.

 

3. مرحله سوم

حالا زرد آلو ها را به شربت اضافه می کنیم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا آرام آرام زرد آلو ها بپزند مواظب باشید تا بیش از حد نپزد و شکل خود را حفظ کند.

 

4. مرحله آخر پخت مربای زردالو

در نهایت کار، آبلیمو را به مربا افزوده و از روی حرارت برمی داریم و حدود 12 ساعت زمان می دهیم تا کاملا خنک شود سپس داخل شیشه تمیز و خشک ریخته داخل یخچال نگهداری می کنیم.

  • ۰۰/۰۳/۰۲
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی