مواد لازم برای مربای زرد آلو
زرد آلو 2/5 کیلو گرم
شکر 1/5 کیلو گرم
- آب 2 لیوان
- آب لیمو 2 قاشق غذا خوری
دستور پخت مربای زرد آلو
ابتدا زرد آلو ها را شسته و اجازه می دهیم تا خشک شود. سپس آنها را به دو نیم کرده و هسته آنها را جدا می کنیم.
2. مرحله دوم
حالا شکر را با آب مخلوط کرده روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا شکر کاملا حل شده و آرام آرام به قوام بیاید.
3. مرحله سوم
حالا زرد آلو ها را به شربت اضافه می کنیم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا آرام آرام زرد آلو ها بپزند مواظب باشید تا بیش از حد نپزد و شکل خود را حفظ کند.
4. مرحله آخر پخت مربای زردالو
در نهایت کار، آبلیمو را به مربا افزوده و از روی حرارت برمی داریم و حدود 12 ساعت زمان می دهیم تا کاملا خنک شود سپس داخل شیشه تمیز و خشک ریخته داخل یخچال نگهداری می کنیم.
- ۰۰/۰۳/۰۲