غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

دستور پخت شیرینی ساق عروس | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای شیرینی ساق عروس

  • آرد    300 گرم
  • روغن    100 گرم
  • پودرقند    30 گرم
  • پودرهل    1/2 قاشق غذا خوری
  • گلاب    1 قاشق غذا خوری
  • پودر قند برای تزئین    به میزان لازم
  • گردو برای مغز شیرینی    به میزان لازم


دستور پخت شیرینی ساق عروس


1. طرز تهیه شیرینی ساق عروس

یرای تهیه شیرینی ساق عروس ابتدا روغن را به همراه پودر قند و پودر هل آنقدر مخلوط می کنیم تا حجیم شده و بافتی کرمی پیدا کند.

2.مرحله دوم

حالا آرد و بیکینگ پودر را روی مواد الک کرده و ورز دهید تا به خمیری منسجم تبدیل شود که هنگام شکل دادن ترک نخورد حالا داخل نایلون گذاشته و در یخچال 1 ساعت استراحت دهید.

3. مرحله سوم

در این مرحله، تکه کوچکی از خمیر برداشته داخل دست پهن کنید و میان آن یک تکه گردو گذاشته خمیر را جمع می کنیم تا درز و ترکی روی شیرینی مشخص نباشد.

4. مرحله آخر تهیه شیرینی ساق عروس

شیرینی ها را داخل سینی مخصوص پخت شیرینی چیده و در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و به مدت 30 تا 40 دقیقه می پزیم بعد از گذشت این زمان چک می کنیم اگر شیرینی مغز پخت شده بود از فر خارج کرده و داخل پودر قند می غلتانیم و با پودرقند، پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی ساق عروس

  • آرد را برای این شیرینی لطیف می باید 3 بار الک کنید.
  • برای مغز این شیرینی از آجیل های شور نشده دیگر مثل بادام، پسته، فندق پودر شده هم می توانید استفاده کنید.
  • ۰۰/۰۳/۰۵
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی