غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی خوشمزه و مخصوص زعفرانی در منزل

 

مواد لازم برای بستنی سنتی

  • شیر    1 لیتر
  • شکر    500 گرم
  • خامه    100 گرم
  • خلال پسته    50 گرم
  • گلاب    1/2 پیمانه
  • زعفران غلیظ دم شده    3 قاشق غذا خوری
  • ثعلب    1 قاشق غذا خوری
     

دستور پخت بستنی سنتی خانگی با پودر ثعلب

 

1. طرز تهیه بستنی سنتی خانگی

ابتدا خامه را روی سطح صافی مانند یک سینی استیل بریزید و با یک کاردک یا لیسک به قطر تقریبا 2 میلیمتر پهن کنید و سینی را داخل فریزر قرار دهید.

 

2. مرحله دوم: جوشاندن شیر

شیر را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس زعفران و گلاب را به شیر بیفزایید.

 

3. مرحله سوم: افزودن ثعلب و شکر

حالا ثعلب و شکر را با هم مخلوط کره و به آرامی به شیر بیفزایید و مدام مخلوط کنید تا کمی غلیظ شود.

 

4. مرحله چهارم: قرار دادن مواد بستی روی یخ

مخلوط آماده شده را روی یخ بگذارید و مخلوط کنید تا خنک شود حالا که مواد کمی خنک شده مواد را داخل فریزر بگذارید.

 

5. مرحله پنجم: هم زدن بستنی سنتی

هر نیم ساعت بستنی را از یخچال خارج کرده مخلوط کنید و تا پنج بار این کار را ادامه دهید تا بستنی به خوبی کشدار شود.

 

6 . مرحله ششم: افزودن خامه به بستنی

در نهایت خامه را از فریزر خارج کنید و به وسیله چاقو خامه ها را برش داده و داخل بستنی بریزید و دوباره خوب مخلوط کنید.

 

7. مرحله آخر: سرو بستنی سنتی

حالا بستنی سنتی خوشمزه و خانگی را در ظرفی زیبا ریخته و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه بستنی سنتی

  1. هر چقدر خامه موجود در بستنی بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.
  2. استفاده از گلاب و زعفران با کیفیت بسیار پر اهمیت می باشد.
  3. خامه بستنی سنتی باید چربی 35 درصد به بالا داشته باشد.
  • ۰۰/۰۳/۱۳
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی