غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

فوت‌وفن کوزه‌گری برای تهیه‌ اسنک مرغ و قارچ بسیار خوشمزه و لذیذ - روغن های  خوراکی غنچه

 

مواد لازم برای اسنک مرغ

  • فیله مرغ 4 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • نان تست 12 عدد
  • قارچ 100 گرم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • نمک ، فلفل، آویشن به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

دستور پخت اسنک مرغ با فیله مرغ


1.طرز تهیه اسنک مرغ
ابتدا پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ را به شکل نگینی ریز برش می دهیم.

 

2. مرحله دوم: تفت دادن مرغ و پیاز

حالا داخل تابه مناسبی روغن ریخته و پیاز را در آن تفت می دهیم تا کمی طلایی شود سپس فیله مرغ نگینی شده را به آن افزوده و به همراه نمک، فلفل و آویشن به خوبی تفت می دهیم .

 

3. مرحله سوم: افزودن قارچ و فلفل دلمه ای

رنگ مرغ که تغییر داد و عطر خوبی از مواد داخل تابه به استشمام رسید. قارچ و فلفل دلمه را هم می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا قارچ و فلفل دلمه ای هم خوب پخته شوند؛ حالا از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا خنک شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن پنیر به اسنک

6 عدد از نان ها را داخل سینی چیده و از مواد آماده شده روی نان ها می ریزیم و خوب پخش می کنیم یک لایه پنیر پیتزا هم روی مواد ریخته و لایه بعدی نان را روی پنیر می گذاریم و کمی فشار می دهیم.

 

5. مرحله آخر: قرار دادن اسنک مرغ در ساندویچ ساز
اسنک های آماده شده را داخل دستگاه ساندویج ساز بگذارید و بعد در کنار انواع سس ها نوش جان کنید.

 

طرز تهیه اسنک مرغ بدون دستگاه ساندویچ ساز
اگر دستگاه ساندویچ ساز در دسترس ندارید تابه ای را گرم کنید اسنک را داخل آن گذاشته و یک جسم سنگین روی آن قرار دهید و بعد از چند دقیقه اسنک مرغ را برگردانید تا پنیر آن به خوبی آب شود و بعد نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۳/۱۷
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی