مواد لازم برای شیرین پلو
- برنج ایرانی 5 پیمانه
- شکر 1 پیمانه
- فیله مرغ پخته 5 تکه
- هویج 5 عدد
- زعفران غلیظ دم شده 3 قاشق غذا خوری
- خلال پسته و بادام به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
دستور پخت شیرین پلو تهرانی با مرغ و هویج
1. طرز تهیه شیرین پلو
ابتدا شکر را با 3 پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم زمانی که به جوش آمد هویج های خلالی شده را به شربت می افزاییم و اجازه می دهیم تا شکر قوام بیاید و هویج پخته شود. هویج که پخته شد 1 قاشق زعفران دم شده به آن می افزاییم و از صافی عبور داده تا از شربت جدا شود.
2. مرحله دوم: پختن برنج
در این مرحله برنجی را که شسته و دو ساعت با نمک خیس کرده ایم را داخل قابلمه آب در حال جوش می ریزیم و زمانی که برنج ها به سطح آب در حال جوش آمدند برنج را آبکش می کنیم.
3. مرحله سوم: پخت شیرین پلو
حالا داخل قابلمه روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را می چینیم، بعد لایه لایه از برنج و هویج پخته شده داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم تا برنج دم بکشد.
4. مرحله چهارم: سرخ کردن فیله مرغ
داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و فیله های مرغ را به همراه خلال پسته، خلال بادام و زعفران تفت می دهیم و در نهایت نمک و کمی فلفل به آن اضافه می کنیم.
5. مرحله آخر: سرو شیرین پلو
حالا شیرین پلو دم شده را داخل دیس زیبایی ریخته و با مرغ و خلال های آماده شده تزئین کرده و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرین پلو تهرانی
- در زمان سرو غذا اگر با ذائقه تان جور است از شربت هویج هم روی برنج بریزید.
- اگر کره را جایگزین روغن کنید طعم بی نظیری به غذا می دهد.
- ۰۰/۰۳/۱۹