غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

خواص و مضرات سرکه انگور ، 11 مورد از خواص و عوارض سرکه انگور

 

مواد لازم برای سرکه انگور

  • انگور    1 کیلو
  • آب    150 گرم

 

دستور پخت سرکه انگور

 

1. طرز تهیه سرکه انگور خانگی

ابتدا انگور، را با آب مخلوط کرده و داخل ظرفی که گنجایش دو برابر این مواد را داشته باشد، می ریزیم و درب ظرف را نیمه باز می گذاریم چون جریان هوا بسیار به تخمیر سریع تر انگور ها کمک می کند.

 

2. مرحله دوم: زیر و رو کردن انگور

بعد از گذشت یک هفته انگور ها را زیر و رو کنید. اگر هوا معتدل رو به گرم باشد بعد از گذشت 1 ماه انگور ها ته نشین می شوند و روی آن کپک و کف دیده می شود.

 

3. مرحله سوم: صاف کردن سرکه انگور

بعد از گذشت 50 تا 70 روز انگور ها را از صافی عبور داده و سرکه انگور ما آماده شده بهتر است تا در ظرف شیشه ای و در سایه نگهداری کنیم.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سرکه انگور اسلامی و سنتی

  1. دمای مناسب برای تهیه سرکه انگور 25 درجه باشد.
  2. باید از ظروف شیشه ای برای آماده سازی و نگهداری سرکه استفاده کرد.
  3. هر چقدر انگور شیرین تری استفاده کنید سرکه با کیفیت تری خواهید داشت.
  4. سرکه به عمل آمده دقیقا رنگ انگوری است که مورد استفاده قرار گرفته.
  5. درب ظرف سرکه در حین آماده سازی باید طوری باشد که هوا به سرکه برسد.
  • ۰۰/۰۳/۲۰
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی