مواد لازم برای کوبیده مرغ
- مرغ چرخ کرده500 گرم
- پیاز رنده شده و آب گرفته1 عدد
- آبلیمو1 قاشق غذا خوری
- زعفران دم شده2 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل قرمزبه میزان لازم
- کرهبه میزان لازم
دستور پخت کباب کوبیده خانگی مجلسی با مرغ چرخ کرده
1. طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی
ابتدا مرغ چرخ کرده را داخل کاسه ای ریخته و پیاز رنده شده را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم.
2. مرحله دوم: افزودن ادویه ها به گوشت
نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو و روغن را به گوشت افزوده خوب ورز می دهیم و برای 1 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
3. مرحله سوم: روش تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای
برای طبخ این کباب به دو روش می توانیم عمل کنیم، روش اول: مواد کوبیده را بین دو لایه کیسه فریزر قرار داده و به شکل مستطیل باز می کنیم و با چاقو به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و خطوطی با چاقو روی کباب انداخته و با کمک پلاستیک زیر گوشت داخل تابه انداخته و می پزیم.
4. مرحله چهارم: روش تهیه کوبیده مرغ زغالی
روش دوم: مواد گوشتی را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و به سیخ می کشیم حالا کباب ها را بر روی منقل می پزیم.
5. مرحله آخر: سرو کوبیده مرغ
کباب کوبیده مرغ آماده شده را در کنار گوجه کبابی و برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کوبیده مرغ رستورانی
- استفاده از مقداری فلفل دلمه رنگی و جعفری خرد شده داخل مواد کباب کوبیده مرغ غذا را خوشمزه و زیبا می کند.
- برای مرغ چرخ کرده، از ران و سینه مرغ مخلوط استفاده کنید تا مرغ چرخ شده چربی لازم را به واسطه ران مرغ داشته باشد.
- ۰۰/۰۳/۲۰