مواد لازم برای شربت شاه توت سیاه یا قرمز
- شاه توت 2 کیلوگرم
- شکر 3 کیلوگرم
- آب 1 لیوان
دستور پخت شربت شاه توت
1. طرز تهیه شربت شاه توت غلیظ مجلسی
مرحله اول آماده سازی شربت شاه توت: ابتدا شاه توت را پاک کرده و یک شستشوی سطحی انجام می دهیم تا رنگ شاه توت از بین نرود.
2. مرحله دوم: افزودن شکر
در این مرحله شاه توت و شکر را داخل ظرف بلوری به صورت لایه ای ریخته و به مدت 24 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب آب بیندازد.
3. مرحله سوم: پخت شربت شاه توت
حالا مواد را بعد از 24 ساعت روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا شاه توت ها کاملا پخته و شربت قوام بیاید.
4. مرحله چهارم: صاف کردن شربت
بعد از اینکه به این مرحله از کار رسیدیم شربت را از یک تنظیف عبور می دهیم و خوب فشرده می کنیم تا تمام عصاره میوه و شربت خارج شود.
5. مرحله آخر: سرو شربت شاه توت
شربت خوشرنگ و خوش طعم شاه توت آماده است آن را در شیشه های بلور ریخته و در یخچال نگهداری کنید. هر بار با آب و یخ مخلوط کرده و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت شاه توت
- این مقدار شربت را با 5 برابر آب می توانید مخلوط و برای 10 نفر سرو کنید.
- از میوه پخته شده به عنوان مارمالاد و یا تزئین کیک هم می توانید استفاده کنید.
- ۰۰/۰۳/۲۵