مواد لازم برای ترشی لبو
- لبو 1 کیلوگرم
- سرکه 2 لیوان
- دانه فلفل سیاه 5 عدد
- رزماری 1 شاخه متوسط
- تخم گشنیز 1 قاشق غذا خوری
- نمک به میزان لازم
دستور پخت ترشی لبو
1. طرز تهیه ترشی لبوی خانگی
ابتدا لبو ها را خوب شسته، پوست بگیرید و برای دو ساعت بپزید. حالا مطابق سلیقه تان لبو ها را برش دهید یا با کاتر قالب بزنید.
2. مرحله دوم: افزودن مواد ترشی به لبو
حالا لبو های آماده شده را داخل سرکه بریزید و تخم گشنیز، نمک، فلفل، رز ماری را افزوده خوب مخلوط کنید.
3. مرحله سوم: قرار دادن ترشی در یخچال
حالا مواد آماده شده را داخل شیشه مناسب خشک و تمیزی ریخته و در یخچال بگذارید.
4. مرحله آخر: سرو ترشی لبو
این ترشی بعد از گذشت یک هفته قابل مصرف است. فقط باید در طول مصرف هم در یخچال قرار گیرد.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه ترشی لبو
- حتما از لبو های صیقلی و خوشرنگ و بدون ریشه برای این ترشی استفاده کنید.
- به هر شیشه ترشی یک تکه نبات اضافه کنید تا تندی ترشی را تعدیل کند.
منبع: بهترین غذاهای خانگی
- ۰۰/۰۳/۲۶