مواد لازم برای تهیه کراکت سیب زمینی پنیری با گوشت
مواد داخل کراکت
- پیاز متوسط ۱ عدد
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- پنیر پارمزان یک بسته
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
- تخم مرغ ۳ عدد
- نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، آویشن و دارچین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
نعنا و جعفری تازه ۵ شاخه
- شکر ۱ قاشق غذا خوری
- آب جوشیده به میزان لازم
- سرکه ۲ قاشق غذا خوری
- سس کچاب ۲ قاشق غذا خوری
- سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
- ماست چکیده ۲ قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، آویشن و دارچین به میزان لازم
مواد لازم برای سرخ کردن کراکت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده
سیب زمینی درشت ۵ عدد
- کره ۵۰ گرم
- آرد سوخاری ۱ کاسه
- آرد سفید ۱ کاسه
- تخم مرغ ۴ عدد
- روغن مایع به مبزان لازم
طرز تهیه کراکت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا
مرحله اول: گوشت چرخ کرده
برای آماده سازی کراکت سیب زمینی با گوشت ابتدا لازم است که مایع اصلی آن را آماده سازی کنیم. در یک ماهی تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را رنده کنید و داخل ماهی تابه سرخ کنید. کمی که گذشت گوشت را به همراه پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. ادویه های مورد نیاز را به مقدار لازم بر روی گوشت بریزید و تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید تا رنگ رب باز شود. ۱ لیوان آب به داخل ماهی تابه برزید و با مخلفات گوشت هم بزنید کمی زمان دهید تا مایع گوشت کراکت آماده شود. از روی حرارت برداشته و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: سس مخصوص
برای کراکت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده سس مخصوص سرو کراکت را خودتان تهیه بفرمائید. ابتدا نعنا و جعفری را با غذاساز بسیار ریز کنید و سرکه را به همراه کمی آب جوشیده و ادویه های لازم و همینطور سس کچاب، سس مایونز و ماست چکیده و شکر همه را با هم در غذاساز چند پالس بزنید تا سس مخصوص شما آماده شود. در یخچال بگذارید تا مزه ها بخورد هم بروند.
مرحله سوم: سیب زمینی
سیب زمینی ها را پوست بکنید و بشورید و داخل قابلمه قرار دهید و مقداری آب بریزید طوری که روی سیب زمینی را بگیرد و بر روی شعله گاز زمان دهید تا سیب زمینی ها پخته شود. بعد از پخت آبکش کرده و در غذاساز به همراه کره و ۲ عدد تخم مرغ پوره کنید.
مرحله چهارم: سوخاری کردن
به اندازه یک نارنگی کوچک از پوره سیب زمینی بردارید و در کف دست پهن کنید سپس ۱ قاشق غذا خوری از مایع گوشت و پنیر بر روی پوره سیب زمینی قرار دهید و به شکل گوله فرم دهید. ابتدا در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری و در روغن فراوان داغ کراکت سیب زمینی با گوشت پنیری را سرخ کنید.
مرحله پنجم: پایان کار
تمامی مواد را به همین ترتیب آماده کرده و سرخ کنید. کراکت گوشت چرخ کرده پنیری شما آماده است. می توانید به همراه سس مخصوص سرو کنید.
نکات مهم در تهیه کراکت سیب زمینی پنیری با گوشت
در کنار کراکت سیب زمینی با گوشت می توانید از سالاد و یا هر نوع سبزیجاتی که می پسندید سرو کنید.
- برای سرو کراکت می توانید از هر نوع سسی که میپسندید سرو نمائید.
- همانطور که گفته شد پایه مراحل آماده سازی کراکت آموزش داده شد.
- هر نوع گوشت و سبزیجات و یا صیفیجات را می توانید جایگزین گوشت چرخ کرده نمائید.
- انواع کراکت را می توانید هم به صورت داغ سرو نمائید و هم یه صورت سرد.
- قبل از سرخ کردن می توانید کراکت را فرم دهید و بسته بندی کنید و در فریزر به مدت ۱ ماه نگه داری کنید.
- ۰۰/۰۳/۲۶