مواد لازم برای ترشی کلم قرمز
- کلم قرمز 500 گرم
- نمک 1 قاشق غذا خوری
- سرکه سفید به میزان لازم
دستور پخت ترشی کلم قرمز
1. طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه رستورانی
مرحله اول تهیه ترشی کلم قرمز: کلم را شسته و به باریک ترین حالت ممکنه خرد کنید که هر چقدر کلم ها باریک تر باشند ترشی زیبا تری خواهیم داشت.
2. مرحله دوم: نمک پاشی کلم قرمز
حالا که کلم ها آماده شد، آنها را داخل ظرف بلوری ریخته و روی سطح آن را کاملا نمک پاشی می کنیم.
3. مرحله سوم: استراحت دادن به کلم قرمز
کلم را خوب مخلوط می کنیم تا نمک به کل قسمت های کلم برسد. و 30 دقیقه استراحت می دهیم.
4. مرحله چهارم: افزودن سرکه
حالا کلم ها را داخل شیشه مناسبی ریخته و با سرکه پر می کنیم، طوری که سرکه به اندازه یک بند انگشت روی کلم ها را بپوشاند.
5. مرحله آخر: نگهداری ترشی کلم قرمز
درب شیشه را بسته و برای یک هفته در جایی که نور نبیند، قرار می دهیم تا ترشی کلم ما آماده شود. حالا باید در طول زمان مصرف در یخچال نگهداری شود.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه ترشی کلم قرمز
- با استفاده از پوست کن سبزیجات می توانید رشته های بسیار ظریفی را برای ترشی تهیه کنید.
- برای اینکه طعم سرکه آزار دهنده نباشد یک تکه نبات هم داخل سرکه بیندازید.
- ۰۰/۰۳/۲۷