مواد لازم برای پیراشکی مرغ
- سینه مرغ پخته شده 1 عدد
- فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- قارچ 100 گرم
- سیر 1 حبه
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- خمیر پیراشکی آماده به میزان لازم
مواد لازم برای رو مال پیراشکی مرغ
- تخم مرغ 1 عدد
- زعفران دم شده 1 قاشق غذا خوری
- کنجد به میزان لازم
دستور پخت پیراشکی مرغ و قارچ مجلسی با رومال زعفرانی
1. طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ خوشمزه
مرحله اول آماده سازی مرغ است، برای این کار، ابتدا سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز نگینی شده تفت کوچکی می دهیم و بعد نمک، فلفل و آویشن افزوده و به همراه آب اجازه می دهیم تا مرغ کاملا پخته شود و بعد از سرد شدن مرغ را ریش ریش کنید.
2. مرحله دوم: تفت دادن سبزیجات
حالا 1 عدد پیاز را پوست کنده و خلالی برش می دهیم. داخل تابه مناسبی را روغن ریخته و پیاز را در آن سرخ می کنیم. زمانی که طلایی شده، سیر را به همراه قارچ و فلفل دلمه ای به پیاز افزوده؛ سبزیجات را با هم تفت می دهیم تا رطوبت اضافی آنها گرفته شود و عطر خوش از مواد بلند شود.
3. مرحله سوم: افزودن رب گوجه
رب گوجه را افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود، حالا نمک و آویشن و مرغ ریش ریش شده را به مواد افزوده و از روی حرارت برمی داریم.
4. مرحله چهارم: پیچیدن پیراشکی
خمیر پیراشکی را روی میز کار گذاشته و نیمی از خمیر را با مواد آماده شده پر می کنیم. حالا نیمی دیگر از خمیر را روی مواد آورده و دور تا دور خمیر را فشرده و مانند قطاب پیچ می دهیم و یا با چنگال کیپ می کنیم و در داخل سینی فر که داخل آن کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم.
5. مرحله پنجم: رو مال زدن
زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط کرده و با یک برس روی پیراشکی ها می زنیم و با کنجد تزئین می کنیم.
6. مرحله آخر: پخت پیراشکی در فر
پیراشکی ها را داخل فر گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد گذاشته و به مدت 30 دقیقه تا زمانی که پیراشکی ها کاملا طلایی شوند می پزیم. حالا پیراشکی مرغ و قارچ را کنار سس های مختلف نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه پیراشکی مرغ
طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر نانوایی
- اگر خمیر پیراشکی در دسترس نداشتید خمیر نان ساندویچی را از نانوایی تهیه کنید با وردنه پهن کرده و قالب گرد بزنید و استفاده کنید.
- می توانید به جای پخت در فر پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید.
- اگر خواستید پیراشکی ها را سرخ کنید دیگر نیازی به رو مال زدن نیست.
- سعی کنید سس آماده شده بدون آب و روغن باشد تا در هنگام پیچیدن دچار مشکل نشوید.
- ۰۰/۰۴/۰۱