مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی
تخم مرغ ۱ عدد
- شکر ۳/۴ پیمانه
- آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه
- پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
- بیکنیگ پودر ۱ ق چای خوری
- وانیل ۱/۴ ق چای خوری
- روغن مایع ۱/۴ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
مواد لازم برای تهیه لایه پنیری چیز کیک شکلاتی
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
- پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- شکلات تخته ای خرد شده ۱۰۰ گرم
- پودر کاکائو ۳ ق غذا خوری
- ژلاتین ۲ ق غذا خوری
- آب ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با فر و پنیر ماسکارپونه و پایه کیک
مرحله اول : تهیه کیک
تخم مرغ را داخل کاسه همزن شکسته و با شکر و وانیل بمدت ۷ دقیقه با تندترین دور همزن می زنیم تا سبک و سفید رنگ شود سپس روغن و شیر را اضافه کرده و زمانی که هرکدام را اضافه کردید ۱ دقیقه دیگر هم بزنید و در انتها آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط و سه با هم الک کرده و به مخلوط تخم مرغی طی ۳ مرحله اضافه کنید و با لیسک و یا با کند ترین دور همزن برای ۲۰ ثانیه هم بزنید تا مخلوط شود سپس کف قالب کمربندی ۲۰ سانتی را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم و مایه کیک را داخلش ریخته و سه بار به سطح کوبیده تا هوای اضافه آن خارج شود سپس داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.
مرحله دوم : تهیه لایه پنیری چیز کیک
ابتدا خامه قنادی را بمدت ۷ دقیقه بزنید تا فرم بگیرد (بستگی به مارک خامه قنادی شما دارد ممکن است کمی بیشتر یا کمتر طول بکشد) سپس پودر کاکائو و پنیر خامه را اضافه می کنیم و هم می زنیم از قبل شکلات را بن ماری کرده ( حرارت روی بخار آب ) و به مخلوطمون اضافه می کنیم. پودر ژلاتین را با چند ق غذا خوری آب گفته شده در دستور مخلوط تا اسفنجی شود سپس مابقی آب را اضافه می کنیم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا ژلاتین شفاف شود سپس به مخلوط خامه مون اضافه می کنیم.
مرحله آخر
اگر سطح کیک گنبدی یا پف دارد از قالب خارج کنید و به کمک چاقو آن را صاف کنید سپس از لایه پنیری روی کیک ریخته و بمدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بببندد سپس سطح آن را با خامه قنادی یا گاناش تزئین کنید.
نکات کلیدی در تهیه چیز کیک شکلاتی با فر و ژلاتین
می توانید مقدار خامه قنادی را ۱۰۰ گرم بیشتر ریخته و وقتی با پودر کاکائو مخلوط می کنید ازش بردارید و برای لایه روی چیز کیک استفاده کنید این کار مانع خمیری شدن کیک می شود.
- شیرینی گفته شد دستور بسیار متعادل بود اگر دوست داشتید کمی بیشتر کنید.
- اگر قالب کمربندی نداشتید دو لایه کیسه فریرز داخل ظرف مورد نظر بریزید.
- وقتی چیز کیک را از یخچال خارج کردید دور تا دور قالب را با چاقو نوک تیز آزاد کنید و سپس کمر قالب را باز کرده.
منبع: ببین و بپز
- ۰۰/۰۴/۱۰