مواد لازم برای گراتن بادمجان
- گوشت چرخ شده 300 گرم
- پنیر پیتزا 200 گرم
- بادمجان 3 عدد
- پیاز نگینی 1 عدد
- قارچ 6 عدد
- سیر 2 حبه
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، زرد چوبه آویشن به میزان لازم
- مواد لازم برای تهیه سس سفید -
- آرد 2 قاشق غذا خوری
- شیر 2 لیوان
- کره 20 گرم
- نمک، فلفل به میزان لازم
دستور پخت گراتن بادمجان
1. طرز تهیه گراتن بادمجان و گوشت چرخ کرده
مرحله اول آماده سازی بادمجان است برای این کار، ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به شکل حلقه ای برش می دهیم و داخل تابه ای روغن ریخته و دو سمت بادمجان ها را خوب سرخ می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی سس گوشتی
داخل تابه مناسبی روغن ریخته و پیاز را کاملا تفت می دهیم تا طلایی شود؛ سپس قارچ، سیر و گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند حالا نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به همراه رب به گوشت افزوده خوب تفت می دهیم و بعد از روی حرارت برمی داریم.
3. مرحله سوم: طرز تهیه سس سفید
داخل شیر جوش، کره و آرد را تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود. حالا به تدریج شیر را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود. در نهایت که به غلظت رسید نمک و فلفل افزوده و از روی حرارت بر می داریم.
4. مرحله چهارم: تهیه گراتن بادمجان
داخل ظرف مناسبی یک لایه بادمجان سرخ شده را می چینیم و بعد یک لایه سس گوشتی ریخته و بعد یک لایه سس سفید می ریزیم این کار را ادامه می دهیم تا مواد به اتمام برسد و در نهایت روی گراتن را با لایه ای ضخیم پنیر پیتزا می پوشانیم.
5.مرحله آخر: پخت گراتن بادمجان در فر
گراتن بادمجان را داخل فر گرم شده با 180 درجه سانتی گراد به مدت 1 ساعت می پزیم و در نهایت پخت شعله رویی فر را روشن کرده تا پنیر پیتزا به خوبی برشته شود و نوش جان.
روش تلخی گرفت بادمجان
بادمجان ها را پوست کنده و داخل ظرف بزرگ آب و نمک به مدت 30 دقیقه بگذارید، بماند. بعد از گذشت این زمان بادمجان ها را شسته و کمی فشار دهید تا آب و نمک مانده در بادمجان خارج شود. حالا می توانید از بادمجان های خوشمزه استفاده کنید.
- ۰۰/۰۴/۱۲