مواد لازم برای رب گوجه فرنگی
- گوجه فرنگی 10 کیلوگرم
- نمک 1 پیمانه
- روغن مایع یا روغن زیتون 1 پیمانه
دستور پخت رب گوجه فرنگی
1. طرز تهیه گوجه فرنگی خانگی خوشمزه و خوشرنگ
مرحله اول تهیه رب گوجه فرنگی آماده سازی گوجه فرنگی است؛ ابتدا گوجه ها را شسته یا با دستگاه های صنعتی مخصوص چرخ شدن گوجه و یا چرخ گوشت خانگی گوجه را پوره کنید.
2. مرحله دوم: صاف کردن گوجه
حالا گوجه آماده شده را داخل تنظیف (پارچه توری) بریزید تا پوست و دانه های گوجه از آب گوجه جدا شوند. بعد مواد مانده داخل توری را خوب بفشارید تا آب گوجه کاملا خارج شود.
3. مرحله سوم: پخت گوجه فرنگی ها
حالا پوره گوجه را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید. در طول پخت رب گوجه فرنگی نیاز است که گوجه خوب مخلوط شود تا ته نگیرد.
4. مرحله چهارم: جا افتادن رب
زمانی که رب قل های درشت زد یعنی کم کم به غلظت می رسد؛ مدام مخلوط کرده و احتیاط کنید که رب روی دستتان نپاشد.
5. مرحله آخر: افزودن نمک به رب
حالا که رب به غلظت مورد نظر شما رسیده نمک و روغن را افزوده و تفت کوچکی می دهیم و از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود و بعد داخل ظرف کاملا تمیز و خشک ریخته و روی رب را روغن بریزید و درب ظرف را خوب کیپ کنید و در طول سال از رب سالم و خانگی نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه رب گوجه فرنگی
- برای تهیه رب خانگی باید از گوجه های گوشت دار و پر رنگ استفاده کرد.
- رب را بعد از پخت باید در شیشه های درب دار نگهداری کرد.
- ۰۰/۰۴/۱۲