غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

آموزش طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه در فر و بدون فر روی گاز

 

مواد لازم برای ته چین ساده

  • برنج    2 پیمانه
  • تخم مرغ    1 عدد
  • کره    50 گرم
  • روغن    3 قاشق غذا خوری
  • ماست چکیده    4 قاشق غذا خوری
  • خلال پسته، بادام    به میزان لازم
  • نمک، فلفل سفید و زعفران غلیظ دم شده    به میزان لازم
     

دستور پخت ته چین ساده بدون گوشت در قابلمه

 

1. طرز تهیه ته چین ساده زعفرانی خوشمزه خانگی

مرحله اول آماده سازی برنج: برای این کار، ابتدا برنج را پاک کرده می شوییم و داخل آب و نمک به مدت 2 ساعت خیس می کنیم.

 

2. مرحله دوم: آبکش کردن برنج

قابلمه مناسبی را از آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید حالا آب، برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را داخل آب جوش می ریزیم. زمانی که برنج را تست کردید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی سفت بود برنج را داخل آبکش ریخته و روی آن آب ولرم بریزید.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی مواد ته چین

داخل کاسه مناسبی تخم مرغ و زعفران ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا تخم مرغ کاملا یکدست شود، حالا نمک، فلفل سفید، ماست چکیده را به همراه روغن به مواد افزوده و باز خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: تهیه ته چین

حالا برنج آبکش شده را به مواد ته چین افزوده خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شود.

 

5. مرحله پنجم: دم گذاشتن برنج

ته چین آماده شده را روی حرارت می گذاریم حالا کره را ذوب کرده و روی ته چین می ریزیم و اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد. 60 دقیقه زمان برای دم کشیدن ته چین بدون گوشت نیاز است.

 

6. مرحله آخر: سرو کردن ته چین

ته چین را در ظرف زیبایی برگردانده و با خلال پسته و بادام تفت داده شده ترئین می کنیم و نوش جان.

  • ۰۰/۰۴/۲۱
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی