غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

غذاهای بین المللی

و طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی

  • ۰
  • ۰

گمج کباب - طرز تهیه گمج کباب گیلانی اصیل و مجلسی | ایران کوک

 

مواد لازم برای گمج کباب

  • فیله گوساله 500 گرم
  • گردوی آسیاب شده 1 پیمانه
  • سبزی معطر شامل (گشنیز، تره، چوچاق و جعفری) 1 پیمانه
  • پیاز کوچک 2 عدد
  • آب انار 3 تا 4 قاشق غذا خوری
  • رب انار 3 تا 4 قاشق غذا خوری
  • زرد چوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم

 

دستور پخت گمج کباب رشتی با گوشت و چوقاق

 

1. طرز تهیه گمج کباب رشتی خوشمزه رستورانی با گوشت

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا فیله گوساله را به قطعات کبابی خرد می کنیم. پیاز را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم. رب انار و آب انار را با هم مخلوط می کنیم تا کمی رقیق شود.

 

2. مرحله دوم: مزه دار کردن گوشت

یک عدد از پیاز رنده شده را به همراه گوشت، سبزی معطر، رب انار رقیق شده را با هم مخلوط کرده درب ظرف را گذاشته و این مواد را برای 12 ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.

 

3. مرحله سوم: پخت گمج کباب

بعد از گذشت زمان استراحت، یک عدد پیاز باقی مانده را رنده می کنیم و داخل گمج به همراه روغن خوب تفت می دهیم بعد از اینکه پیاز طلایی شد، گردو را افزوده و خوب تفت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن گوشت

در این مرحله گوشت را هم افزوده و خوب به همراه زردچوبه و فلفل تفت می دهیم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن آب

حالا که مواد کاملا با هم تفت خورده اند و عطر مواد بلند شده 1 لیوان آب جوشیده به مواد افزوده و با حرارت کم اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود.

 

6. مرحله آخر: سرو گمج کباب گیلانی

گمج کباب آماده شده، گوشتی پخته و لطیف دارد و بسیار کم آب است. حالا نمک غذا و زعفران را اندازه کرده وگمج کباب را در کنار برنج کته گیلانی نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۴/۲۳
  • فتانه خانم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی