مواد لازم برای مربای گل محمدی
- گل برگ گل محمدی 500 گرم
- شکر 1 لیوان
- آب 4 لیوان
- جوهر لیمو 1 قاشق چایخوری
- هل 2 عدد
دستور پخت مربای گل محمدی
1. طرز تهیه مربای گل محمدی تازه تبریز
مرحله اول روش گرفتن تلخی مربای گل محمدی: ابتدا باید گل محمدی را برای 2 مرتبه در آب در حال جوشیدن ریخت و بعد از 2 دقیقه آبکش کرد تا کاملا تلخی آن گرفته شود. سپس روی پارچه تمیز پهن می کنیم تا کاملا خشک شود.
2. مرحله دوم: آماده سازی شربت مربا
ابتدا آب و شکر را خوب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کم کم به جوش آید به غلظت برسد و شفاف شود، حالا هل را هم به شربت اضافه می کنیم.
3. مرحله سوم: افزودن گل محمدی
حالا برگ گل محمدی را به مواد افزوده و اجازه دهید تا 20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
4. مرحله چهارم: افزودن جوهر لیمو
در 5 دقیقه آخر پخت جوهر لیمو را افزوده و قابلمه مربا را جای سرد مثل یخچال گذاشته و روی آن دم کنی بگذارید این کار باعث می شود تا مربای شفاف تری داشته باشید.
5. مرحله آخر سرو و نگهداری مربا
مربا با همان شرایط یک شب تا صبح باقی بماند و بعد داخل شیشه بلوری تمیز و درب داری در یخچال نگهداری کنید و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای گل محمدی
- مراحل تلخی گرفتن برگ گل را با دقت انجام دهید.
- به جای جوهر لیمو از آبلیمو استفاده نکنید چون باعث کدر شدن رنگ مربا می شود.
- مربا را در ظرف در بسته نگهداری کنید.
منبع: غذاهای خوشمزه
- ۰۰/۰۴/۲۶