مواد لازم برای تهیه اسنک گوشت و قارچ خانگی
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- قارچ ۳۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- نان تست ۱ بسته
- رب ۱ ق غذا خوری
- فلفل دلمه ۱/۲
- سس کچاب به مقدار لازم
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه اسنک گوشت چرخ کرده و قارچ با ساندویچ ساز
مرحله اول ( آماده سازی مواد میانی اسنک )
پیاز را نگینی خرد کرده و داخل تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا سبک شود و به آن زردچوبه زده تا پیاز ها خوش رنگ شود، سپس گوشت چرخ کرده همراه با فلفل دلمه نگینی شده را اضافه می کنیم و هم زده تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس قارچ های که از قبل شسته و ورقه ورقه کردید را به مخلوط گوشتی اضافه کنید و در انتها رب و نمک فلفل را اضافه کنید و می گذاریم کنار تا خنک شود.
مرحله دوم ( پخت اسنک )
ساندویج ساز را با کمی روغن چرب کنید و بگذارید ۵ دقیقه تا گرم شود، سپس روی نان های تست کمی سس کچاب بمالید و مقداری از مواد گوشتی را روی آن بریزید و در مرکز نان پنیر پیتزا بگذارید سپس یک لایه دیگر نان را روی مواد گوشتی گذاشته و داخل ساندویج ساز بمدت ۱۰-۷ دقیقه قرار بدهید تا برشته شود سپس اسنک ها را به کمک یک کفگیر سیلیکونی خارج کرده و روی اسنک ها سس کچاب و خردل به همراه پودر سیر و آویشن بریزید. نوش جان
نکات و فوت و فن های اسنک گوشت و قارچ با ساندویچ ساز
- برای اینکه مطمئن شوید اسنک ها به دستگاه نمی چسبد علاوه بر چرب کردن صفحه دستگاه مقداری کره آب کرده و روی نان تست ها بمالید.
- جسم سنگین را داخل فویل بپیچید و روی اسنک ها قرار دهید.
- برای رژیمی تر شدن این غذا پنیر را می توانید حذف کنید.
- می توانید از صفحه گریل ساندویج ساز نیز استفاده کنید.
منبع: آشپزی لذت بخش
- ۰۰/۰۴/۳۱