مواد لازم برای تهیه حمص لبنانی با نخود و ارده
- نخود آبگوشتی خام ۲۰۰ گرم
- ارده ۶۰ گرم
- لیمو ترش ۱ عدد
- پودر زیره سبز نصف قاشق چای خوری
- آب سرد ۱ فنجان
- سیر ۱ حبه
- روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
- نمک به میزان لازم
- آب ۳ لیوان
طرز تهیه حموص نخود خانگی حرفه ای
مرحله اول: آماده سازی نخود
نخود را باید از ۱ یا ۲ شب قبل خیس کنیم و چند بار آب نخود را عوض کنیم. بعد از مدت استراحت نخود را آبکش کرده و با آب سرد کمی روی نخود را آب گرفته و داخل قابلمه به همراه ۲-۳ لیوان آب نخود به مدت ۱ ساعت می گذاریم بپزد تا کاملا نرم شود. سپس آبکش میکنیم و کمی از آب خود را نگه میداریم و کنار میگذاریم.
مرحله دوم: خمیر سازی
ارده و آب لیمو را گرفته و به داخل غذاساز می ریزیم و چند پالس میزنیم تا کاملا مواد با هم ترکیب و یکدست و کرم رنگ شوند و نخود به همراه کمی نمک و زیره را به غذاساز اضافه کرده و دوباره چند پالس میزنیم. سیر را اول با پشت کارد له میکنم و بعد به داخل غذاساز میریزیم. کم کم آب را در غذاساز ریخته و چند پالس بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم: آماده سازی حموص
به همین راحتی حمص لبنانی شما آماده شده. در ظرف مورد نظر سرو میکنم و به صورت دلخواه تزئین میکنیم.
نکات کلیدی پخت حمص لبنانی خوشمزه
در صورتی که در پایان کار حمص خشک بود کمی دیگر از آب سرد استفاده کنید.
- برای خوشمزه تر شدن حمص، نخود ها را بعد از پختن پوست رویشان را بگیرید و سپس در غذاساز میکس کنید.
- از لیوترش برای خوشمزه شدن حمص استفاده می شود.
- برای تزئین حمص میتوانید از فلفل پاپریکا نیز استفاده کنید.
- ۰۰/۰۵/۰۹