مواد لازم برای خورشت خلال
- گوشت خورشتی 300 گرم
- خلال بادام درشت 250 گرم
- زرشک 1 پیمانه
- زعفران دم شده 1/2 پیمانه
- پیاز 1 عدد
- چوب دارچین 2 تکه
- گلاب 5 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- لیمو عمانی به میزان لازم
- نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
- روغن (کرمانشاهی) به میزان لازم
دستور پخت خورشت خلال
1. طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی
مرحله اول تهیه خورشت خلال: ابتدا پیاز را پوست گرفته و خلالی خیلی نازک کنید. حالا داخل قابلمه مناسبی بریزید و خوب تفت دهید تا طلایی شود.
2.مرحله دوم: افزودن گوشت
گوشت را به همراه زردچوبه به پیاز افزوده و مواد را با هم تفت می دهیم تا عطر خوبی به مشام بیاید و رنگ گوشت تغییر کند.
3. مرحله سوم: افزودن رب گوجه
حالا رب گوجه فرنگی را به گوشت افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود. سپس چوب دارچین را به همراه 4 لیوان آب به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا گوشت خوب پخته شود.
4. مرحله چهارم: افزودن خلال بادام
خلال بادام را در زعفران دم شده خیس کنید. زمانی که گوشت کاملا پخته شد و به غلظت رسید؛ خلال بادام را به همراه لیمو عمانی، گلاب، نمک، زرشک، به خورشت بیفزایید و اجازه دهید خورشت با حرارت کم جا بیفتد.
5. مرحله آخر: سرو خورشت خلال
در نهایت پخت چوب دارچین را از خورشت جدا کنید در ظرف زیبایی ریخته با خلال پسته تزئین کرده و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۵/۰۹